Linux Kaymak
Kilopat
"SON DAKİKA Okullar tam gün olarak açılıyor."Okulun açılabileceğini sanmıyorum ya da açılacak sonra tekrar kapatacaklar.
"SON DAKİKA Okullar tam gün olarak açılıyor."Okulun açılabileceğini sanmıyorum ya da açılacak sonra tekrar kapatacaklar.
"Son dakika okullar tam gün olarak açılıyor."
Benim eski ortaokula başka bir lise geçici olarak taşındı bu yıl, okulları yan okullara dağıtabilirler.Çift zamanlı nasıl olacak bizim okul tadilatta ortaokulla beraber gidiyoruz okula ve böyle bir çok okul var
Benim eski ortaokula başka bir lise geçici olarak taşındı bu yıl, okulları yan okullara dağıtabilirler.
Evet, bu mantıklı .Benim eski ortaokula başka bir lise geçici olarak taşındı bu yıl, okulları yan okullara dağıtabilirler.
Ben 9. sınıfta sadece 1. dönemi adam akıllı gidebildim, sanki 10. sınıfı hiç görmedim, inşallah TYT ve AYT'ye kadar açarlar yoksa içimizden geçerler valla...Sizcede çok boş kalmadıkmı benim 2 yılımı yedi bu kovid ne ara 7 ydim ne ara 10 oldum anlamadımki hayatımı çaldı.
Evet sosyal mesafe ortadan kalkacaktır. Ama farkındaysan okullar kapanmadan önce de biz ikişerli oturduk ne vardı arada maske!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.