Okulda sıraya 2 kişi mi oturacağız?

Bilmiyorum birkaç gün önce Google'da mahmut özeri diye arattığımda mühendis diye çıkıyordu. Şimdi arattım Türkiye MEB diye çıktı tabii sözde öyle. Mühendisi MEB yaptılar artık ne diyeceğimi bilemiyorum.

Mahmut özer MEB'e geçici olarak geçti ve ziya selçuğun istifasıyla Google'nin kaydına geçti bu normal. Ve bir mühendisin bakan olması kadar komik bir durum yok ortada diyemem ne varki bunda olamazmı yani.
Hangi okul? Bize neredeyse siperlikli maske taktıracaklardı ama öğrencilerin sesi duyulmadığı için vazgeçildi. Ayrıca sıra başına tek kişi oturtuluyorduk.

KOVID-19 Türkiye'de hızla yayılırken biz okuldaydık taki o ölümler artınca kapatıldı peki neden 1 öğrenci ölmedi sence okuldan?

KOVID-19 Türkiye'de hızla yayılırken biz okuldaydık ta ki o ölümler artınca kapatıldı peki neden 1 öğrenci ölmedi sence okuldan?

COVID-19 dolayısıyla vefat etmeyen öğrencilerin birçoğu küçük yaşta dolayısıyla bağışıklılığa sahip olduğu için olabilir mi? Yoksa haberlerde tıp fakültesi öğrencilerinin vefat ettiğini bile görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı