Okulda sıraya 2 kişi mi oturacağız?

Muhtemelen 2 kişi yan yana oturtulacak. Zaten aşı olmayan kişilerinde bir yerlere girerken pcr testi yaptırmaları zorunlu olduğu için pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Muhtemelen 2 kişi yan yana oturtulacak. Zaten aşı olmayan kişilerinde bir yerlere girerken pcr testi yaptırmaları zorunlu olduğu için pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Hocam zaten doğru düzgün bir yere gitmiyoruz pandemide babamın yüzüne bile bakamıyorum artık ha bire aynı yüzü görmekten. Okul olsa da okuldal okula maske yani bu olacak.
Fakat sağlık bakanı açıkladı. Aşı olduktan sonra ne olup ne olmayacağının garantisi verilmedi. İnsanlar korkuyor.

Bulunan ortam dezenfektanlar. Ve düzenli bir kontrollü bir geçişle haftada 3 gün 3 gün gitmek okul için idealdi ama tam zamanlı önlemler alınarak gidilceğinde nasıl bir durum kazancağız bunu bilemeyiz sence birbiriyle sohbet eden 2 kişimi virüs kapar yoksa sadece derse odaklananmı biraz insandan geçiyor bu.
Fakat sağlık bakanı açıkladı. Aşı olduktan sonra ne olup ne olmayacağının garantisi verilmedi. İnsanlar korkuyor.

Amerika'da ki verilere göre aşısını tamamlıyan insanlarda tipik bir durum bu anlattığınız olay ve bütün vakalar taşıyıcı kavramını ortadan çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…