Okulda sürekli eşek şakası yapan kişiye ne yapılabilir?

Adresini ve ismini bir platformda gizlice paylaşıyorsun (anonim). O zaman görelim şakanın alasını. Yakalanırsan sıkıntı olur ama.

Burda yapma bide :D
 
Hocam okulun bitmesine 2 haftayı saysanız bile nerdeyse 1 ay kaldı. Siz daha onu görmeyeceksiniz onun için her şaka yaptığı zaman aynı şekilde ona karşılık vermeyi deneyin. 1 ay daha sabredin okul bitiyor. Uzatırsa vurun gitsin. Senenin bitmesine az bir süre kaldığı için sene sonuna kadar da başka bir olaya karışmadığınız sürece siliyorlar sicilden. Ama vuracaksanız hiç beklemedi bir anda güçlü olan kolunuzla lavuğun burnuna orta güçlükte bir yumruk atsanız bile acıdan 1-2 dakika kendine gelemez. Sene sonu sürprizi yapmış olursunuz.
Merak ettim de tüm gücümüzle vurursak ne olur?

Nerde oturuyorsun ben geleyim kafasını hamamböceği gibi ezmek gerek.
Kafa ezmeyi bana bırakın.
 
Sevgili Technopat ailesi, iyi akşamlar.
Bana okulda sürekli eşek şakası yapan, dönem başından beri gidip hocaya dediğim ama devam eden birisi var. Yaptığı şakalar beni insanların önünde küçük düşürüyor ve onurumu kırıyor. Kendisine defalarca karşılık vermeme rağmen hem cevap hem atışma hem de yapma tarzında devam ediyor ve bir defasında aileme küfredip ileri gitmişti, diğerki sefer de arkadaşlarımla gezerken bağırarak "Genee mi siz?" diye gülerek dalga geçmişti. Ben en sonunda bu işin kavgaya varacağını düşünüyorum, kendisi de istiyor zaten.
Sonrasında inşallah aptalca şakalarını yapmayı keser. Yapı olarak ise hemen hemen aynıyız, hatta benden biraz daha zayıf olabilir. Hocam, sizden istediğim ise ne yapmamı önerirsiniz beyinden gelişmemiş arkadaşa karşı şaka yapmasını kesmesi için? Hocalarım ve tecrübeli ağabeylerim umarım yardim eder ve tavsiye verirsiniz. Şimdiden ağabey ve hocalara teşekkür ederim. Şimdiden teşekkür eder ve iyi Sosyaller dilerim.
Hocam aynı durumu ben de yaşadım biraz enseye ve sırt şaplaklarından sonra yanıma yaklaşmadı. Kısasakısas yapın. Dinsizin hakkından imansız gelir misali.
 
Alakasız ama bir anımı anlatacağım, bizim sınıfta bir çocuk vardı, bende öğretmen masasında oturuyorum, çocuk geldi şakasına boğazımı sıktı. Sonra ne oldu peki? Kaburga zedelenmesi, iyi ki çok sert yumruk atmamışım, yoksa ölüme kadar yolu vardı. Bir de kemiklerim sert olduğu için bana birisi vursa olan vurana olur: C

Sende benim yaptığımı yapabilirsin.
 

Geri
Yukarı