Büyüsene biraz, tuvalete gidenlerin yaptıklarının doğru olduğunu savunmuyorum ama senin bununla uğraşman biraz çocukluk. Seneye LGS var asıl derslerine temelini kuvvetlendir.
Reis, durduracak gücün yoksa niye şikayet ediyon sana zararı yoksa etme, bir de onlar çakı taşırken sen neden taşımıyorsun bıçaklanana kadar bekleyeceksin herhalde.
Ya aslında çok garip bir okul 1.35 çocukta var 1.90 çocukta var arkadaşım 1.40 boylarında çakı taşıyıp büyük çocuklara racon kesiyor kaç kere dedim yapma büyük biri elinden o çakıyı alıp sana saplar diye ama nafile.
Ya aslında çok garip bir okul 1.35 çocukta var 1.90 çocukta var arkadaşım 1.40 boylarında çakı taşıyıp büyük çocuklara racon kesiyor kaç kere dedim yapma büyük biri elinden o çakıyı alıp sana saplar diye ama nafile.
Sınıf aşkı memnuya döndü zaten bazen şükrediyorum onlar gibi olmadığıma.
Cidden sanki lanetli gibi bir kızla aranı kötü tutsan otomatik olarak bütün kızlar senle dalga geçip seni dışlıyorlar tek istediğim şey lisede güzel bir okula gidip böyle ergenlerle uğraşmamak sırf bunun yüzünden ortalamamı 70'den 90'a çıkardım.
Sınıf aşkı memnuya döndü zaten bazen şükrediyorum onlar gibi olmadığıma.
Cidden sanki lanetli gibi bir kızla aranı kötü tutsan otomatik olarak bütün kızlar senle dalga geçip seni dışlıyorlar tek istediğim şey lisede güzel bir okula gidip böyle ergenlerle uğraşmamak sırf bunun yüzünden ortalamamı 70'den 90'a çıkardım.