Okulda tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, öncelikle kalınlaştırdığım bölümde haksız duruma hafiften düşüyorsunuz. Başkaları istediği gibi giyinebilir ve karışamazsınız. Ama onlar da yanıt vererek daha haksız bir duruma düşmüşler. Eğer konu biraz daha incelenirse ikinizin de haksız olduğunuz ortaya çıkabilir.
Özür dileyecektim zaten. Ama özürden anlamayan biri olduğu belli. Hocalara da kızı taciz etti diye anlatmışlar sabah edebiyatçıya yaşananları anlattım yine de yanlış kişiye denk gelmişsin dedi. Şahidin var mı dedi var dedim. O kızlarla konuşacağım dedi.
 
Biliyorum hocam. Ama bir de şu var, kızın kız arkadaşı yok. Her tarafı açık dolaşıyor ve ben bir espri yaptığım da namusunu hiçe mi saymış oluyorum? Kızın kaç kişiyle ilişkiye girdiği belli değil.

Kardeşim yaşın küçük anlamaman normal, sanane kim ne giyerse giysin, kimle olursa olsun, isterse 50000 kişiyle ilişki yaşasın, sana herhangi bir zararı dokunmadığı sürece kimseye şunu giyemezsin şunu yapamazsın falan diyemezsin şaka da olsa. Bu sana güzel bir ders olsun, merak etme bir şey olmaz 1 2 korkuturlar olay kapanır.
 
Hocam normalde uğraşmam zaten kendi halimde takılırım da boşluğuma geldi söyledim gitti.

Kanka kafaya takma konuyu da kitle gitsin. Polise ver hepsi yalvarır sana.
 
Devam ederlerse bu yola başvuracağım.
Ne dövmeyle ne de dövülmeyle kurtulursun, yapacağım hamle basit ama çok tehlikeli. Bunlar seni sıkıştırmaya geldiklerinde abisinin karşısına çıkacaksın. Abi diceksin özür dilerim ben aslında böyle böyle dedim. Yaptığımdan pişmanım. Sen ciddi ama sakin konuşursan o da bir anda yumuşayacaktır. Ama dövecektir. Çünkü bir kere elalem toplanmış, eğer o adam seni dövmezse pis bir adam olarak nitelendirilecektir. Polise de gitsen çareyi bulman zor. Yada kızdan özür dileyeceksin.
 
O da o kızın problemi. Bana giren çıkan olmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı