Okulda telefon yasağı saçmalığı

Tuşlu telefonlar yasak değil getirebilirsiniz diyorlar ama yeni nesil telefonlarda kamera ve ses kayıt olduğu için ve diğer cartu curtu vb. yasak, tuşlu getirmek yasak değil bizim müdür izin veriyor.
Tuşlu telefonla uğraşana kadar ilk ders koyarım kutuya telefonumu, son ders de alır çıkarım hocam kaç kişi bunu düşünerek tuşlu telefon getiriyor okula?
 
Telefon yasağı bütün ortaöğretim kurumları mevzuatında vardır. Siz genelgeyi çiğnemiş olduğunuz için şu an direkt olarak suçlu konumdasınız ve üstüne müdürü sinir etmişiniz. Disiplin kuruluna sevkiniz yapılır ve bir tutanak ile olay kapanır.

Reis benim de tepkim yasağaydı zaten. Yazıda da belirttim hadi yangın çıkmadı birinin telefonun bataryası patlasa bütün ailemizin emekleri çöpe gider. Getirme derseniz de yurtta kalıyorum ve orada bırakmak çok güvenli değil. Artık şu saçma yasaklara biraz susmasak tepki göstersek yasak ta kalkar da. Okulda tek olunca yapacak bir şey kalmıyor.

Kamerası olduğu için sorun teşkil ediyor hadi sen kötü bir şey yapmadın başkasının yapmayacağı ne malum okula geliyorsan okulun kurallarına da uyacaksın.
Reis kusura bakma ama hocaların fotosunu ses kaydını alacak adam her türlü yapar. Bu yasak çözüm değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı