Okulda Telefonu Nasıl Gizleyebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Odalarında olmasalar bile okulda en azından 1 yönetici kalır. Bu tür durumlarda öğretmeniniz izin vermiyorsa müdür yardımcınıza gerekirsede müdürünüze iletin. Ailelerinize önemli bir durum varsa iletirler.
Yaşlarınız küçük olduğundan olaya bir öğretmen veya yetişkin bir birey gözü ile bakamıyor olabilirsiniz fakat bir kural varsa uygulanır. Benim öğrencilik zamanımda telefon diye birşey yoktu. Bu kadar küçük bahanelerin ardına sığınmayın.

Yalan söylemiyorum, okula telefon götürmeyi bırak telefon denilen cihazı bile kullanmıyorum. İletişim için farklı aletleri kullanıyorum :D

Okula telefon ne için götürülür ? Müzik dinlemek ve güzel bir şey ise hava atmak için.
Al bir müzik çalar kullan.

Telefonun bir amacı yok yani okulda. Benim ise hayatımda bir amacı yok telefonun :D Şimdiye istesem her telefonu alırdım ama ısrarla kullanmamaya devam ediyorum.
Bence telefon saklamaya çalışma. Saklayacaksan da perdenin altındaki 2 katlı arası boş yere sok. Perdenin uzundan sokabilirsin, kimsenin ruhu duymaz.

Yalan söylemiyorum, okula telefon götürmeyi bırak telefon denilen cihazı bile kullanmıyorum. İletişim için farklı aletleri kullanıyorum :D

Okula telefon ne için götürülür ? Müzik dinlemek ve güzel bir şey ise hava atmak için.
Al bir müzik çalar kullan.

Telefonun bir amacı yok yani okulda. Benim ise hayatımda bir amacı yok telefonun :D Şimdiye istesem her telefonu alırdım ama ısrarla kullanmamaya devam ediyorum.
Bence telefon saklamaya çalışma. Saklayacaksan da perdenin altındaki 2 katlı arası boş yere sok. Perdenin uzundan sokabilirsin, kimsenin ruhu duymaz.

Sınıfın perdesi yok ki. :D :D

Ben de dershaneye gittiğim günler S3 götürüyorum. Ve telefon okulda yasak. Özellikle arkadaşların seni ele verirlerse hiç bulaşma. Bizim sınıfta teneffüslerde rahatlıkla telefon çıkarabilirsin. Kimse birbirini ispiyonlamaz. Hiç rahat etmiyorsan bir öğretmene yada idareye telefonunu götürüp ailemin okul çıkışında bana ulaşmaları lazım diyerek telefonunu onlara vererek çıkışta alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum telefonu götürme amacın oyun oynamak vs. ise hiç götürme. Çok fena dikkatini dağıtır lakin amacın sadece başıma bir şey gelir yanımda olsun dersen de kapat okula giderken, çıkınca aç. Veya telefonunu okula gidince kapatıp bir öğretmene ver, çıkışta al.

Madem götürmek zorundasın okula girerken kapat çantanın gizli bir yerine koy, okulda hiç açma çıkınca kullan. Gelip de çantanı kontrol etmezler. Çantaya dikkat et ve kimseye de söyleme. 7. sınıfta okulda telefona ihtiyacın olmaz bence ama götürmek zorundaysan bunu yap...

Aslında ben geçen sene Wave 525 götürmüştüm, o zaman okulda konser vardı. Müdür'ün yanına çıktım, ve "Hocam, ben bu gün konser var diye telefon getirdim, sorun olur mu? Dedim" oda "gülümsedi ve bir şey olmaz dedi" Ama bu sene böyle bir şey çıkarmışlar, en iyisi yine konuşayım müdürle.

- - - Güncellendi - - -

Bizim okulda tanıdığım bir kız var, o getiriyor telefonunu sadece tenefüste açıyor, hocaların yanında kullanıyor kimse bir şey demiyor. :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı