jantirookaiee
Femtopat
Merhaba. Ben 15 yaşındayım. 10. sınıfa gidiyorum. Okulda arkadaşlarım benimle dalga geçiyor, dış görünüşümle vesaire. Ve bunu şakasına yaptıklarını düşünmüyorum. Sadece arkadaşlarım değil, pek sohbetimiz olmayan insanlar bile yapıyor. Kafama takmamayı denedim insanların fikirlerini ama olmuyor. Alay eden 1 kişi değil 3, 5 kişi değil. Ben bu olaydan dolayı açıktan eğitime geçtim. Aileme bu durumdan bahsetmedim. Okulda yorulduğumu o sebepten dolayı gitmek istemediğimi söylüyorum. Onlar üzülmesin diye, bizim çocuğumuzla neden dalga geçiyorlar diye düşünmemeleri için. Çünkü eminim hiçbir ebeveynin karşılaşmak istemeyeceği bir durum. Dışarı bile çıkmaktan çekinir oldum yüzümden dolayı. İnsanlar o kadar yorum yaptı ki bu konuma geldim. Ben kimseyle dalga geçmedim hiçbir zaman, kimsenin kalbini kırmadım kırmak da istemem. Fakat aynı inceliği insanlar göstermiyor bana. Aslında çocukken tatlı bir çocuktum. Ergenliğe girince çok çirkin oldum. Yüzüm ergenlikten çıktığımda değişebilir mi? Biraz yakışıklı olabilir miyim? Çünkü çok sıkıldım ben bu durumdan. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.