Okulda tutanak tutulursa ne olur?

fedex

Yoctopat
Katılım
6 Nisan 2022
Mesajlar
0
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar biz altı yedi kişi masaya vurduk şarkı olarak yani hoca geldi ve tutanak yazdı ve bu ilk tutanağım. Bir şey olur mu?
 
Yani tutanak uyarı gibi bir şey o kadar boş hoca var ki okullarda çoğu zaman tutanak sadece okul arşivinde kalıyor sıkıntı çıkaracağını sanmam.
 
Tutanak mı? Diğer ucundan da sen tut bence. Tamemen müdürlerin boş olayı. Bu işler ciddi olsaydı emin ol kekolar böyle olmazdı.
 
selam bizim sınıfta sıra arkadaşım yerde defter buldu ve bana saçma şeyler yazarak verdi ben malum onun sandım ve daha kötü şeyler yazdım sonra bir kızın defteri çıkınca kız yazıyı görüp hocaya söyledi defterlerimizi incelediler sonra bizi idareye aldılar işlem başlatıp ailenize söyleyeceğiz dediler benim eğitim hayatım kayar mı?
 
Selam bizim sınıfta sıra arkadaşım yerde defter buldu ve bana saçma şeyler yazarak verdi ben malum onun sandım ve daha kötü şeyler yazdım sonra bir kızın defteri çıkınca kız yazıyı görüp hocaya söyledi defterlerimizi incelediler sonra bizi idareye aldılar işlem başlatıp ailenize söyleyeceğiz dediler benim eğitim hayatım kayar mı?

Hayır en fazla ailen kızar.
 

Geri
Yukarı