Okulda üzerime iftira atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey olmaz.

Ama şimdiki aklım olsa, bana da iftira atsalardı. Vay halime... Daha doğrusu, vay onların haline...

Kesinlikle sende dişlerini göster. Kanıtlanmadan hiçbir ceza işlenmemesi gerekli. Öyle kafalarına göre ceza yazılacaksa ohooo.

Benden 14 yaş daha büyük olduğunuz için size saygı duyacağım. Ama belli ki ben doğmadan 14 yıl önce size
"Kabadayılık" felsefesini öğretmişler.
Yahu yemeyin bunun yalanlarını, o geçen konu açan çocuk bu, Technopat'a yeni başlayan birinin ilk 30 dakika içinde yazım yanlışı cezası yememesi imkansız. Kekliyor milleti, bir de laf sokmaya çalışıyor. Technopat çatısı altında olmasak ben sana diyeceğimi bilirdim ama neyse.

Yahu yemeyin bunun yalanlarını, o geçen konu açan çocuk bu, Technopat'a yeni başlayan birinin ilk 30 dakika içinde yazım yanlışı cezası yememesi imkansız. Kekliyor milleti, bir de laf sokmaya çalışıyor. Technopat çatısı altında olmasak ben sana diyeceğimi bilirdim ama neyse.
Pardon ama Technopat'a başlamadan bir bildirim gelir;
"Technopat sosyal kuralları" adında hatırlatayım dedim.

Haksızım, çünkü çabuk sinirleniyorum böyle ''varlıklara''.
Evet, yeni başlayan bir kullanıcı ceza yiyecektir muhtemelen. Haklısın.
Yeni başladı diye yazım kurallarından dolayı ceza yememesi imkansız diye bir şey yok. Haksızsın.
Noktalama işaretlerine, vurgularına dikkat eden yeni bir kullanıcı neden ceza yesin ki? Hani imkansızdı?

Ben @ROGERS'IN FEDAİSİ ile arana girmiyorum, yukarıda bahsettiğim konu dikkatimi çekti.

Evet, yeni başlayan bir kullanıcı ceza yiyecektir muhtemelen. Haklısın.
Yeni başladı diye yazım kurallarından dolayı ceza yememesi imkansız diye bir şey yok. Haksızsın.
Noktalama işaretlerine, vurgularına dikkat eden yeni bir kullanıcı neden ceza yesin ki? Hani imkansızdı?

Ben @ROGERS'IN FEDAİSİ ile arana girmiyorum, yukarıda bahsettiğim konu dikkatimi çekti.
Yeni başlayan bir kimse asla o kadar dikkat etmez dostum, buradaki herkesin ilk cezasına bakabilseydik anlardın demek istediğimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı