Okulda unutulan eşyalar ne olur?

beratext

Decapat
Katılım
15 Ağustos 2021
Mesajlar
656
Çözümler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bugün sıramın altnda 1 hafta önce aldığım suluğu unuttum sizce yarın gittiğimde hala yerinde midir?
 
Şahsen ben tüm eşyalarımı sıranın altına koyuyorum ve şu ana kadar hiçbir şeyim çalınmadı. Ve eşyanı temizlikçiler de almaz.
 
Hiçbir şey yapılmıyor. Kontrol bile etmiyorlar. Gittiğim 6 okulun hiçbirinde ellemediler hiçbir şeyimi. Ama yine de bulamazsan hademeler almıştır onlara söyler alırsın geri.
 
Suluğu kim niye atsın? Hademeler almıştır yüksek ihtimal. En kötü ihtimal kaybolmuştur ya da biri almıştır. Birinin onu alıp atma ihtimali yok.
 
Çalınma ihtimalini de unutmamak gerek. Yine de büyük ihtimalle kayıp eşya bölümünde veya sıranın altında olduğu yerde de bulabilirsin.
 
Suluğu kim niye atsın? Hademeler almıştır yüksek ihtimal. En kötü ihtimal kaybolmuştur ya da biri almıştır. Birinin onu alıp atma ihtimali yok.

Sıranın altındaydı ve zaten bizim sınıfta herkes çıkıyordu. Geçen arkadaşımın defteri kaybolmuştu bir alanda saklıyorlarmış da uğraşmak istemiyorum sizce sıranın altından almışlar mıdır?
 
Gözlüğümü kaybettiğim zaman dolabın içine koymuşlardı öğlenci öğrenciler. O gün yürüdüğüm her yere bakmıştım acayip ağlamıştım, okula gelip gözlüğü alınca ne yalan söyleyeyim mutluluktan ölecektim.
 

Geri
Yukarı