Okulda yangın alarmına basılırsa ne olur?

Seneler önce yanlışlıkla kolum çarpmıştı bütün öğrenciler telaşlandı müdür gülüp geçti.

Ama yani hiçbir yerde yangın alarmına basanı da görmedim. Ceza alanı da hiç duymadım ama teşekkürler.
Hocam zamanında ortaokuldayken birisi yangın düğmesine basıp kaçmıştı ona ne oldu bilmiyorum ancak bildiğim tek bir şey var yangın düğmeleri çalışıyor basmayın.

Yangın alarmı gibi şeyleri lüzumsuz yere kullanmak, okuldan atılmanıza da sebep olabilir. Bu tarz şeyleri sadece ihtiyaç durumunda kullanın, gereksiz yere kullanmayın.

Yani hocam konuya verdiğiniz cevaplar biraz komik ve tuhaf açıkçası. Bir defa her şeyden önce böyle boş ve gereksiz işlerle ne diye vaktinizi harcıyorsunuz? Yangın alarmina bastım zil çaldı herkes panik yaptı ama disiplinlik olmadım. Aman ne kadar güzel bir anı (!).

Her okulun alarmı çalışmayabilir. Bazıları çalışmaz bazıları sadece ses çıkarır biraz. Ayrıca disiplinlik olup olmama durumunuz idarenin insiyatifine bağlı. Şimdi dersiniz ki son hafta dener öğreniriz cevabını. Ben de size derim ki ne diye bu topa giriyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı