Teşekkür ederim arkadaş çevrem olsa zaten onlar şu an bu kadar uğraşamazdı. 3 5 konuştuğum kızlar var tabii ki ama pek koruyamazlar, sonuçta. O kadar samimi de değilim.
Fiziksel yaparlar mı bilmiyorum. Çünkü geçen sene okula pek gitmedik. Gittiğimiz de ise sınıfları bölüyorlardı yani onlarla tanışmamıştım. Bu sene bir kaç haftadır aynı ortamdayız. Fiziksel şiddet olur muhtemelen hatta çocuk vuracaktı ama ben alttan alıp uzak durduğum için bir şey yapamadı.
Fiziksel yaparlar mı bilmiyorum. Çünkü geçen sene okula pek gitmedik. Gittiğimiz de ise sınıfları bölüyorlardı yani onlarla tanışmamıştım. Bu sene birkaç haftadır aynı ortamdayız. Fiziksel şiddet olur muhtemelen hatta çocuk vuracaktı ama ben alttan alıp uzak durduğum için bir şey yapamadı.
Şimdi ben pek müslümanlığa sıcak bakmıyorum. Ve sınıftakilere de bir şekilde yayıldı bu. Ailemin kulağına giderse diye çok korkuyorum beni öldürürler: ') Çocuklar orda söylerse diye.
Bağırarak "Çek git başımdan" de, sokaktakiler de bunu duyunca meydan dayağı veya linç falan atarlar muhtemelen çocuğa. En kötü 2-3 arkadaş bulup çıkışta dövdürün arkadaşları.