Okulda zorbalık nasıl engellenir?

Tavsiyem okul değiştirmendir ortamını sevmediğin okulda durma bence hem okula gitme isteğin kalmaz bu derslerini de etkiler.

Kral okul nerede senin adres ve hangisi çocuklar söyle dövelim kafana takma.
Kanka kan davası değil bu olay zorbalığa uğramak istemiyor. Çocuk demiyor ki ben onları dövücem hepsini tarayacağım?
Arkadaşta biraz saf biri bana sert vursa benim içim içimi yer öyle boş boş duramam.
Dalmak bence en kötü çözüm eninde sonunda denkleşirler.
Bence çözüm şikayet.

Veline anlat bu durumu okul yönetimiyle konuşsun fakat böyle söylene söylene azarlaya azarlaya konuşsun. Ciddiye alırlar. Okul yönetimi o çocukları kenara çekip bir güzel azarlar, akılları başlarını gelir. Eğer gene devam ederlerse okul değiştir. Ayrıca hiç şiddete başvurma sen mağdur olursun.

Hic uğraşma okulunu değiştir yoksa bunlar durmaz devamlı rahatsız ederler. Sana tavsiyem kendini savunmak icin box'a yazıl.

Ben okuldan attırırdım o çocukları napar ne eder bu arkadaş niye sessiz kalıyor onu da anlamadım.

Ne demiş khabib nurmagomedov: İf you are a men you have to be strong. Eğer güçlü değilsen ayıya dayı diyeceksin. Demek istemiyorsan da güçlü olucaksın. Hocalara şikayet etmek müdüre gitmek falan hikaye.

bence göze batmadan takıl etrafta bunlarla olabildiğince aynı mekanda bulunma, ama bunlardan kaçar gibide yapma. bir süre sonra seni zorbalamayı bırkacaklardır.

Ben okuldan attırırdım o çocukları napar ne eder bu arkadaş niye sessiz kalıyor onu da anlamadım.

Eğer olay tahmin ettiğim gibiyse şikayet ederse daha çok uğraşmalarından korkuyor olabilir. Bir de arkadaş ortaokulda sanırım okul yönetmeliği yaşları küçük diye genellikle ilk olayda uyarıyla salıyor. Ama tabii ki en mantıklısı şikayet etmek ya da okul değiştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…