Okulda zorbalık nasıl engellenir?

Kral okul nerede senin adres ve hangisi çocuklar söyle dövelim kafana takma.
Kanka kan davası değil bu olay zorbalığa uğramak istemiyor. Çocuk demiyor ki ben onları dövücem hepsini tarayacağım?
Arkadaşta biraz saf biri bana sert vursa benim içim içimi yer öyle boş boş duramam.
Dalmak bence en kötü çözüm eninde sonunda denkleşirler.
Dostum ya arkanı güçlendireceksin dayakla adam edeceksin ama yapamam diyorsan tek çaren okula şikayet edip ailene söyleyip şikayetçi olmak, şiddete başvurma tek başına seni çıkışta diğer dünyaya götürürler maalesef Türkiye böyle kültürsüz tek vasfı ortalığı karıştırmak olan kekolarla dolu yapacak birşey yok.
Bence çözüm şikayet.

Veline anlat bu durumu okul yönetimiyle konuşsun fakat böyle söylene söylene azarlaya azarlaya konuşsun. Ciddiye alırlar. Okul yönetimi o çocukları kenara çekip bir güzel azarlar, akılları başlarını gelir. Eğer gene devam ederlerse okul değiştir. Ayrıca hiç şiddete başvurma sen mağdur olursun.

Kanka kan davası değil bu olay zorbalığa uğramak istemiyor. Çocuk demiyor ki ben onları döveceğim hepsini tarayacağım?

Dalmak bence en kötü çözüm eninde sonunda denkleşirler.

Bence çözüm şikayet.

Ben okuldan attırırdım o çocukları napar ne eder bu arkadaş niye sessiz kalıyor onu da anlamadım.

Ne demiş khabib nurmagomedov: İf you are a men you have to be strong. Eğer güçlü değilsen ayıya dayı diyeceksin. Demek istemiyorsan da güçlü olucaksın. Hocalara şikayet etmek müdüre gitmek falan hikaye.

Merhaba. Dün sabah okulda bana çok küfür ettiler bende karşılık verince yanıma gelip öyle bir vurdu ki kafama aklım şaştı. Sanki kafatasım kırıldı yani benim gücüm asla yetmeyecek kişiler yetse bile arkaları kuvvetli benim arkamda duracak kimsem yok. Yani ne yapmalıyım kaderime razı gelip oturayim mi? Bunları öğretmene söylüyorum bir işe yaramıyor yapabileceğim bir şey var mı diye sormak için açtım konuyu. Herkese teşekkürler.
bence göze batmadan takıl etrafta bunlarla olabildiğince aynı mekanda bulunma, ama bunlardan kaçar gibide yapma. bir süre sonra seni zorbalamayı bırkacaklardır.

Ben okuldan attırırdım o çocukları napar ne eder bu arkadaş niye sessiz kalıyor onu da anlamadım.

Eğer olay tahmin ettiğim gibiyse şikayet ederse daha çok uğraşmalarından korkuyor olabilir. Bir de arkadaş ortaokulda sanırım okul yönetmeliği yaşları küçük diye genellikle ilk olayda uyarıyla salıyor. Ama tabii ki en mantıklısı şikayet etmek ya da okul değiştirmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı