Okulda zorbalık nasıl engellenir?

Merhaba. Dün sabah okulda bana çok küfür ettiler bende karşılık verince yanıma gelip öyle bir vurdu ki kafama aklım şaştı. Sanki kafatasım kırıldı yani benim gücüm asla yetmeyecek kişiler yetse bile arkaları kuvvetli benim arkamda duracak kimsem yok. Yani ne yapmalıyım kaderime razı gelip oturayim mi? Bunları öğretmene söylüyorum bir işe yaramıyor intihar misali okula gitmek yapabileceğim bir şey var mı diye sormak için açtım konuyu. Herkese teşekkürler.

Forumdaki bazı insanlar bu olayı şöyle yorumlaması çok komik "sende onları döv ileride yapmadığın için pişman olursun" şiddet hiçbir zaman çözüm değildir dostum, hocalar zaten bir şey yapmaz ki bu devirde hocaların çoğu parasına bakıyor ögrenci umurunda değil, rehber hocasının yanına git ve kendini anlat gerekirse dilekçe yaz ver. Gerekirse bunu ebeveynlerine anlat baban okula gelsin bir konuşsun en kötü okulunu değiştirir veya sınfını değiştirirsin. Evet sen değiştirmek zorunda kalabilirsin çünkü Burası Türkiye, bu 46 kromozomlu canlılar okuldan atılıp dışarıda serseri olmaması için okul yönetimi tarfından bilerek göz yumulmakta bunu benim hocam söylemişti kendisi geçen sene okul müdür yardımcısıydı. Olabildiğince duymamazlıktan ve görmemezlikten gelmeye çalış, kendi arkadaş çevreni kurmaya çalış ve onlarla beraber ona karşı çık.

Merhaba. Dün sabah okulda bana çok küfür ettiler bende karşılık verince yanıma gelip öyle bir vurdu ki kafama aklım şaştı. Sanki kafatasım kırıldı yani benim gücüm asla yetmeyecek kişiler yetse bile arkaları kuvvetli benim arkamda duracak kimsem yok. Yani ne yapmalıyım kaderime razı gelip oturayim mi? Bunları öğretmene söylüyorum bir işe yaramıyor yapabileceğim bir şey var mı diye sormak için açtım konuyu. Herkese teşekkürler.

Git okula annen veya babanla attır çocukları çocuklar sonradan çıkışa gelirse de kaç erkekliğin %90'ı kaçmaktır sonuçta 😄

Git okula annen veya babanla attır çocukları çocuklar sonradan çıkışa gelirse de kaç erkekliğin %90'ı kaçmaktır sonuçta 😄

Yok hocam müdüre dayak atmadığınız sürece atmazlar kimseninde umurunda değil kimin kime zorbalık yaptığı hocalara söylese falan hocalar bile dalga konusu yapabilir şahit olmuşluğum var.

sen en mantıklısı dediğim gibi anana babana söyle gidin müdürle bir güzel konuşun babası o çocugnda anne babasını çağırınca babası yüksek ihtimal bir güzel döver onu bana laf getiriyorsun diye o saatten sonra bulaşacaklarını çok sanmıyorum he bulaştılarmı bu sefer okuldan atılır gelecekleri mahfolur. Böyle durumlarda kavga asla çözüm değil hiç beklemediğin bir anda itin biri bıçağı takar hayatını karatır ondan sonra ya makineye bağlı yaşarsın yada tahtalı köyü boylarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı