Okulda zorbalık nasıl engellenir?

Bana lisede gibi geldi ortaokulda bu kadar zorbalık olmaz.

Ortaokul musun lise misin bilmiyorum ama çocukları okuldan attırırsan da yine karşına çıkacaklar. Dayıya dayı de takma boş ver bir kere kavga edersin dayağını yersin biter. Üniversitede çok dalga geçiceksin bu olaylarla ne salak mışım diyeceksin gülüp geçiceksin. Bizde çok kavga ettik dayak attık dayak yedik bir sürü ama hepsi geçici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet edeceksin annen baban yardım edecek söylemen lazım, gerekli cezayı aldıklarında yine sana sataşırlarsa hukuki yollara başvurursun. Ondan sonra da okul değiştirirsin okulu sevmediysen

Dostum bunun gibi boş varlıklar asla bitmeyecek ama kavga etmeni de önermiyorum daha bugün yaşadığım bir olay elimde aldığım sodayla sınıfa çıkıyorum diye 7 kişi tek olan bana laf atıyor adam toplayıp onlardan fazla olunca ise kedi kesiliyorlar teke tek çağırıyorlar. Önce bir şikayet et çocuğu baktın bir sonuç yok çocuğu dövebileceğini düşünüyorsan döv. Şahsen ben bugün dövmeyeceğimi bildiğim için teke tek çıkmadım bazen kabullenmek gerekebiliyor. Aileni çağır çocuktan şikayetçi ol.

Çözüm 1. Bir kilo pırasa ve bıçak al sınıfta doğra!Onlar etkilenir korkar...Çözüm 2. Cebine iki taş koy saldırırsa vur başına...Çözüm 3. Ailen onlara güzellikle öğüt versin...Bu şaka fakat müdür boş veriyorsa Milli Eğitim Müdürlüğüne söylemelisin...

Meb'e söyle. Hocalar ayrıca hiç bir şey demiyorsa hocaları da şikayet et. Denetlemeye falan gelsinler. Hakkını ara.
Herkes okumasın serseri doldu zorunlu eğitim değil kişi bunu hak edecek

Anana babana söyle gelsin müdürle konuşsunlar. Hocalara güvenirsen daha çok beklersin kendini de ezdirme bir daha vururlarsa darp raporu alır şikayetçi olursun okuldan atılırlar.
Sen bela mı arıyorsun

Herkes okumasın serseri doldu zorunlu eğitim değil kişi bunu hak edecek

Sen bela mı arıyorsun
asıl belayı kavgaya devam ederse alıcak. herkesin verdiği tavsiyelere bakıyorum da herkes khabib jon jones olmuş maşallah gelen geçeni dövüyorlar dövüş falan hikaye anne baba çözemiyorsa o işi kimse çözemez o itlerin kulaklarını bu zamandan çekiceksinki ileride sokakta daha kötülerini yapmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…