Okuldaki bir kızla nasıl konuşulur?

OfyAw

Decapat
Daha fazla  
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?

Hocam hemen "tatlı buldum, numaranı alabilir miyim?" gibi cümlelerle girme konuya. Yanlış anlaşılabilirsin ve ismin de okula yanlış bir şekilde yayılabilir. En son bahsettiğin gibi havadan sudan konuşarak muhabbet açabilirsin. Yavaş yavaş o sohbet açmak için gelir yanına, öyle öyle aranızda bir şeyler oluşmaya başlar.

Hocam hemen "tatlı buldum, numaranı alabilir miyim?" gibi cümlelerle girme konuya. Yanlış anlaşılabilirsin ve ismin de okula yanlış bir şekilde yayılabilir. En son bahsettiğin gibi havadan sudan konuşarak muhabbet açabilirsin. Yavaş yavaş o sohbet açmak için gelir yanına, öyle öyle aranızda bir şeyler oluşmaya başlar.

Konuşurken hoşlandığımı az çok belli edeyim mi yoksa sadece arkadaşça mı davranayım?

Hocam henüz 1-2 haftadır bakışıyorsunuz. Önce arkadaşça davranın, aranız güzelleştikçe hoşlandığınızı belli edersiniz.
Ya çok saçma gelecek belki ama havadan sudan bile nasıl konuşacağım bilmiyorum. Hani merhabalaşmaktan sonra devamında ne yapacağım bilmiyorum. Az çok tanıdığım kızlarla rahatça konuşabiliyorum ama hiç tanımadığım biriyle nasıl konuşacağım hiç bir fikrim yok.

Ya çok saçma gelecek belki ama havadan sudan bile nasıl konuşacağım bilmiyorum. Hani merhabalaşmaktan sonra devamında ne yapacağım bilmiyorum. Az çok tanıdığım kızlarla rahatça konuşabiliyorum ama hiç tanımadığım biriyle nasıl konuşacağım hiç bir fikrim yok.
Hocam saçma geldiği falan yok, öneri istiyorsunuz, rahat olun ve soracağınız soru olursa çekinmeden sorun.

Merhabadan sonra "nasılsın?" tarzı bir soru yöneltebilirsin hocam. "Günün nasıl geçiyor?" tarzında da soru yöneltebilirsin. Soruların cevabına göre belki de aklına binlerce fikir gelecek de rahat rahat konuşacaksınız, kim bilir? Çünkü karşı tarafın verdiği cevaplara göre konu derinleşebilir ve siz de rahatça sohbete devam edebilirsiniz. Kısacası merhabadan sonra kendisi hakkında sorular yönelt hocam.

Konuşurken kendini sıkma hocam. Öyle daha çok zorlanırsın ve aklına cümle de gelmez. Tabii söylemesi kolay fakat yapması biraz zor olabilir. Rahat rahat konuşman gerekiyor. Oturduğun şehrin havasından bahset. Örneğin soğuksa eğer "bugün de hava çok soğuk değil mi?" tarzında soru yönelt. Yani bu zamanla olacak bir şey. Hemen tak diye samimi olamazsınız ki. Zaten zaman ilerledikçe açacak konu da bulursunuz, eminim.

Gelişmelerden haberdar edin hocam.

Hocam saçma geldiği falan yok, öneri istiyorsunuz, rahat olun ve soracağınız soru olursa çekinmeden sorun.

Merhabadan sonra "nasılsın?" tarzı bir soru yöneltebilirsin hocam. "günün nasıl geçiyor?" tarzında da soru yöneltebilirsin. Soruların cevabına göre belki de aklına binlerce fikir gelecek de rahat rahat konuşacaksınız, kim bilir? Çünkü karşı tarafın verdiği cevaplara göre konu derinleşebilir ve siz de rahatça sohbete devam edebilirsiniz. Kısacası merhabadan sonra kendisi hakkında sorular yönelt hocam.

Konuşurken kendini sıkma hocam. Öyle daha çok zorlanırsın ve aklına cümle de gelmez. Tabii söylemesi kolay fakat yapması biraz zor olabilir. Rahat rahat konuşman gerekiyor. Oturduğun şehrin havasından bahset. Örneğin soğuksa eğer "bugün de hava çok soğuk değil mi?" tarzında soru yönelt. Yani bu zamanla olacak bir şey. Hemen tak diye samimi olamazsınız ki. Zaten zaman ilerledikçe açacak konu da bulursunuz, eminim.

Gelişmelerden haberdar edin hocam.

Benim bir aralar flörtleştiğim bir kız vardı. Saçma hatalarım yüzünden kızı kaybettim ve kız şu an benden nefret ediyor. Bu dediğim kızla çok samimi değiller ama az çok arkadaşlar. Acaba bir şeyler anlatmış mıdır? Anlatmışsa da kötü etkiler mi? Hani normalde anlatmaz tarzı düşünürüm fakat dediğim kızla konuşmuyor değil bayağı kız benden nefret ediyor.

Benim bir aralar flörtleştiğim bir kız vardı. Saçma hatalarım yüzünden kızı kaybettim ve kız şu an benden nefret ediyor. Bu dediğim kızla çok samimi değiller ama az çok arkadaşlar. Acaba bir şeyler anlatmış mıdır? Anlatmışsa da kötü etkiler mi? Hani normalde anlatmaz tarzı düşünürüm fakat dediğim kızla konuşmuyor değil bayağı kız benden nefret ediyor.

Sizden nefret eden eski flörtünüzün arkadaşına yürümek çok zor olur bence, ama siz istiyorsanız yine deneyin, diğer arkadaşın da dediği gibi havadan sudan konuşup samimiyet kurmaya çalışın. Kız bir konu hakkında konuşuyoken sen de konuya dahil olabilirsin, kız yalnız başına dururken yanına gidip kekeleyerek günün nasıl geçiyor falan deme ama

Sizden nefret eden eski flörtünüzün arkadaşına yürümek çok zor olur bence, ama siz istiyorsanız yine deneyin, diğer arkadaşın da dediği gibi havadan sudan konuşup samimiyet kurmaya çalışın. Kız bir konu hakkında konuşuyoken sen de konuya dahil olabilirsin, kız yalnız başına dururken yanına gidip kekeleyerek günün nasıl geçiyor falan deme ama.

Çok yakın arkadaş değiller ama işte bir şeyler anlatmış mıdır emin değilim. Çünkü ben bu kızla aramız düzeldi sanıp hoşlandığım kızın sevgilisi var mı diye sormuştum. (çok salakça bir hareket olduğunu biliyorum.)

Kral gidiyorsun kızın yanına selam, naber? Havadan,sudan muhabbeti açıyorsun. Ayrılırken konuşma bittiğinde ertesi sefere bi sinyal çakman lazım ki ikinci buluşma da olsun. İlk kısmı atlatırsan ikinci buluşmaya sürprizle git. Sürpriz yumurta al harbi iş yapar:D Hoşuna gider. Tüm bunlar olurken kız sana karşı samimi mi değil mi bunu anlarsın zaten. Samimiyse sen de rahat olabilirsin. Ortam gergin olursa pek ilerleyemezsin maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı