Okuldaki bir öğretmenle arkadaşlık kurmak istiyorum

Vengeance1000

Decapat
Katılım
24 Aralık 2021
Mesajlar
424
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
10. sınıfım ve koleje gidiyorum. Okulda arkadaşlarım var fakat bana rahatsız edici şakalar yaptıkları için onlarla takılmak istemiyorum. Çünkü arkadaşlıkları dalga geçmekten ibaret. Başkaları da beni umursamıyor. Bizim sözde arkadaş grubunda canı sıkkın olan başkası olunca ilgileniyorlar benim canı sıkkın olunca umursamıyorlar hatta üzgün olmamla dalga geçiyorlardı.

Bir tane kadın edebiyat öğretmenimden kitap önermesini istemiştim o da önerdi ve kitabı bitirince kitap hakkında sohbet edelim dedi. Ben de mutlu oldum çünkü biri benimle sohbet edecekti. Ben de öğretmenle arkadaş olmak istiyorum. Ama bu kesinlikle etik bir şey değil. Sevgili değil yanlış anlaşılmasın kadınla sohbet falan etmek istiyorum. Neden kadınla sohbet etmek istiyorum? Çünkü bu lanet okulda beni adam yerine koyan yok. Öğretmenler pedogog eğitimi aldığı için psikoloji hakkında bilgililer.

Empati yapayım kendimden küçük biri yanıma gelip benimle arkadaşlık kurmak istese rahatsız olurum. Dediğim gibi şu lanet okulda beni insan yerine koyan yok. Ben kötü bir insan değilim herkesin iyiliğini düşünürdüm. Fakat öğrenciler iyi niyetimi haketmiyorlar.

Rica ediyorum bana tacizci muamelesi yapmayın ben sadece sosyalleşmek istiyorum. Böyle bir durum hakkında içimi dökmek istedim. Dalga geçip haha atanlara gelecek olursak umarım aynı durumu siz de yaşarsınız.
 
Dostum senin adına üzüldüm ama olayın başka bir yönü ile bakarsan sınıftaki arkadaşlarını kısa zamanda nasıl biri olduklarını öğrendin sene sonuna kadar muhakak bir arkadaş edinirsin özelliklede okulda yapılan etkinliklere katılmaya çalış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı