Herkese yaparım hatta hocalara bile ellerini sıkarım arkadaşlarımın kafalarına vururum yan sınıftaki elemanları toplayıp sulu sıraya yatırırız ama kimse sizin kadar şikayet edeni görmedim ne şakalar yapılıyor. Eğer rahatsız oluyorsanız "yapma oğlum sevmiyorum" de eğer bir daha yaparsa kavga çıkar bir daha kimse yapamaz eğer "eee adam benden uzun ben ne yapacağım? beni döver" derseniz şamar oğlanı olup çıkarsınız birde tek size mi yapılıyor? yoksa herkese mi? eğer uyardığınız halde yapıyorlarsa burun kısmına bir tane sağlam geçirin devam edin yumruk vurun tekme atın bir daha kimse size durduk yere el şakası yapmaz Jira abimiz "Müdür yardımcısına söyle" demiş çıkış'da eğer arkan yoksa 5-6 kişi üzerine çullanır neye uğradığını şaşırırsın arkalı değilsen tek okulda bitmiyor o olaylar, sana tavsiyem uyar ikincide burnuna sağlam bir tane geçir zaten neye uğradığını şaşırır dayak yesen bile bir daha yapacaklarını zannetmem müdüre söylesen'de yapacak adam gene yapar.
Dediğim gibi ben geçen sene kaç defa tutanak yedim el şakası yüzünden kaç defa kavgadan yedim ama işte huy bu değişmiyor, geçen sene çok şikayet ettiler şimdi bir şey demiyorlar daha fazlasını yaptığım halde sizde'de bu durum olabilir en iyisi sağlamından bir tane burnuna vurun dayak yeseniz bile kimse yapmaz eğer görmezden gelirseniz daha ileri giderler sınıftakilere karı muamelesi gören çok kişi var benim size önerim vurun korkmayın size bir sorayım daha önce hiç kavga ettiniz mi?Bak hele hele o kafaya vurma gibi şeyler. Aşırı nefret ediyorum aşırı.
Dediğim gibi ben geçen sene kaç defa tutanak yedim el şakası yüzünden kaç defa kavgadan yedim ama işte huy bu değişmiyor, geçen sene çok şikayet ettiler şimdi bir şey demiyorlar daha fazlasını yaptığım halde sizde'de bu durum olabilir en iyisi sağlamından bir tane burnuna vurun dayak yeseniz bile kimse yapmaz eğer görmezden gelirseniz daha ileri giderler sınıftakilere karı muamelesi gören çok kişi var benim size önerim vurun korkmayın size bir sorayım daha önce hiç kavga ettiniz mi?
Sana acımayan birine neden acıyasın ki? seni ezen seni hor gören diğer insanların arasında küçük düşüren bu kişiliğe bağla büyük ihtimalle dediğimi yapın veya bağırın sövün küfredin veya bunları yapamam diyorsanız ailenizden bir kişi gidip konuşsun ama bu sizi küçük düşürebilir.Kavga yanlısı birisi değilim. Kudurdum mu kudururum çok sinirlenince ama elim hep aşağıda kalır. Kavga ettikten sonra içimde vicdan azabı oluşuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.