Okuldaki Tahtayı Bozmak

Bilmem. Ama bence bozulmamıştır. Ayrıca bozulsa bile fişi öğretmen çekmiş. Siz niye para ödeyecekmişsiniz?
Tahta kaldı öyle ışığı falan yanmıyor. Herhalde PSU yada kabloda sorun var.

Bozulsa bile HDD'de bozulma olmuştur. Tabii PSU dandik değilse. Ayrıca siz yapmamışsınız.
Bizim sınıfta eski model siyah tahtalardan var. Şu Windows 7 yüklü olan Vestellerden. Neredeyse bütün hocalar fişini çıkartarak kapatıyor. Hala bir şeycik olmadı. Bence de problem başka bir şeyde.

Bizim sınıfta eski model siyah tahtalardan var. Şu Windows 7 yüklü olan Vestellerden. Neredeyse bütün hocalar fişini çıkartarak kapatıyor. Hala bir şeycik olmadı. Bence de problem başka bir şeyde.
Bize denk geldi işte. Belki sadece kablosu söküldü.... Şarja takmıştım malum internet açmak su gibi internet götürüyor hoca aldı ayrı meselede o yapmış olabilir mi?

Büyük ihtimal tahtanın arkasında güç kablosuna bağlı olması gereken prizin kablosu fişi çekerken oluşan gerilim kuvvetiyle çıkmıştır. Tahtayı birkaç kişi yukarı doğru ittirerek yerinden çıkarırsınız, sonra bir kişi de güç kablosunun bağlantısını yapar.

Aynısını ben format atarken yaptım. Aynısı oldu. 2 sene önce 200tl fiyat çıkardılar. Ama dizüstü bilgisayar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı