Okuldan atılmak liseyi engeller mi?

Thisistalha5

Zeptopat
Daha fazla  
Bundan 3 hafta önce bir arkadaş hocanın profil fotoğrafından kafasını kesmiş ve kanguru vücudunun üstüne koymuş. Ben de bunun bir farklısını yapıp arkadaşıma attım. Arkadaşım bunu WhatsApp stickeri yapıp atayım mı dedi ben de onu yatıştırmaya çalıştım, tabii arkadaşım kendi yaptığı fotoğrafı sticker yapıp herkese atmış ama ben yaptığım fotoğrafı galerimden sildim. Sonra bu konuşmalar hocaya gitmiş. Hoca da annemi çağırdı (bunun bir sibersuç olması yüzünden), en hafif ceza olarak sınıf değişikliği demiş.

Bu olaydan 2 hafta geçti ve başka bir hoca 2 kişinin sınıfının kesin olarak değişeceğini 1 kişininse düşünüldüğünü söyledi.

Sizce sınıftan hatta okuldan atılır mıyım?

Öğretmenden öğretmene değişir, atılanı görmedim değil. Atılamayan da bir o kadar gördüm. Lisede pek etkisini görmezsin, tek göreceğin şey e-Okul'da sonsuza kadar göreceğin suçun.

Bundan 3 hafta önce bir arkadaş hocanın profil fotoğrafından kafasını kesmiş ve kanguru vücudunun üstüne koymuş. Ben de bunun bir farklısını yapıp arkadaşıma attım. Arkadaşım bunu WhatsApp stickeri yapıp atayım mı dedi ben de onu yatıştırmaya çalıştım, tabii arkadaşım kendi yaptığı fotoğrafı sticker yapıp herkese atmış ama ben yaptığım fotoğrafı galerimden sildim. Sonra bu konuşmalar hocaya gitmiş. Hoca da annemi çağırdı (bunun bir sibersuç olması yüzünden), en hafif ceza olarak sınıf değişikliği demiş.

Bu olaydan 2 hafta geçti ve başka bir hoca 2 kişinin sınıfının kesin olarak değişeceğini 1 kişininse düşünüldüğünü söyledi.

Sizce sınıftan hatta okuldan atılır mıyım?
Hocam göz korkutuyorlar sadece. Özür dileyip geçin. Benimde başıma farklı bir olay gelmişti ortaokulda. Dava falan diyerek korkuttular. Bir Cuma vakti özür diledim müdürden tamam dedi geçti.

Öğretmenden öğretmene değişir, atılanı görmedim değil. Atılamayan da bir o kadar gördüm. Lisede pek etkisini görmezsin, tek göreceğin şey e-Okul'da sonsuza kadar göreceğin suçun.

Yani bahsettiğim arkadaşın telefonuna el koydular ve 1 tanede tutanak imzalattılar ama şu an bana bir şey uygulanmadı sadece bunlar var ortada...

Yani bahsettiğim arkadaşın telefonuna el koydular ve 1 tanede tutanak imzalattılar ama şu an bana bir şey uygulanmadı sadece bunlar var ortada...

Hocam göz korkutuyorlar sadece. Özür dileyip geçin. Benim de başıma farklı bir olay gelmişti ortaokulda. Dava falan diyerek korkuttular. Bir cuma vakti özür diledim müdürden tamam.

Hocam göz korkutuyorlar sadece. Özür dileyip geçin. Benim de başıma farklı bir olay gelmişti ortaokulda. Dava falan diyerek korkuttular. Bir cuma vakti özür diledim müdürden tamam dedi geçti.

Hocadan özür diledim babamda hocayla konuştu. Fakat sorun şu, hocayla konuşmak istediğimde beni tersledi. Ben özür diledim fakat bana bunun bir cezası olacak dedi.

Hocadan özür diledim babamda hocayla konuştu. Fakat sorun şu, hocayla konuşmak istediğimde beni tersledi. Ben özür diledim fakat bana bunun bir cezası olacak dedi.
Sözlünüzü falan düşük verir. En fazla disipline verir uyarı alırsınız. Okuldan atılmazsınız.

Öğretmenden öğretmene değişir. Ben ve arkadaşım IG grubumuzda idareye ana avrat sövmüştük. Sonra bu konuşmalar idareye gitti. Müdürümüz bizi afetti dilekçe bile yazmadı. Sizin bu işinizle ilgilenen hoca nasıl birisi?

Disiplinde gözünüz okuldan atılacağınız söylenerek korkutulur, okuldan atılmazsınız. Pişmanlığınızı belli edin yeterli. Pişmanlığınızı görünce en fazla kınama verirler diye düşünüyorum ben. Lise zamanlarımda çok kötü bir olay yaşayıp 5 gün uzaklaştırmayla okuluma geri dönmüştüm, üstelik arkadaşlarım benle vedalaşıyordu o dönem. Onun yanında bu olay çok küçük bir şey. Kıyas yaparsak korkmayın, bir şey olmaz.

Öğretmenden öğretmene değişir. Ben ve arkadaşım IG grubumuzda idareye ana avrat sövmüştük. Sonra bu konuşmalar idareye gitti. Müdürümüz bizi afetti dilekçe bile yazmadı. Sizin bu işinizle ilgilenen hoca nasıl birisi?
Yani zeki birisi. Bunun yanında ben sınıf içinde kötü davrandığım için kendine ısındırmaya çalıştı,yaptığım her şeyde beni çağırdı bir daha olmasın dedi ve affetti.

Bu yüzden kaç arkadaş kaybettim bir bilseniz :D Öyle olmuyor bu işler. Hocanın insafına kalmış, ya da müdürün.
Kimse kafasına göre okuldan atamaz. Önce çocuğu uyarması gerekiyor. Ayrıca yapılan doğru değil, arkadaşlarınız yapmasaymış keşke.
Yani zeki birisi. Bunun yanında ben sınıf içinde kötü davrandığım için kendine ısındırmaya çalıştı,yaptığım her şeyde beni çağırdı bir daha olmasın dedi ve affetti.
Haketmişsiniz bu arada. İstediğiniz kadar karşı çıkın haketmişsiniz. O adam size bir şey öğretmek için orada. Sizin saygısızlıklarınıza neden daha fazla tahammül etsin ki? Ama gene de vermez eğer dediğiniz gibi biriyse.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı