Okuldan bıktım usandım

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Hayatımin 10 senesi okulda geçti artık bunaldım. Her gün 8 saat farklı bir okula geçmek isterdim ama ailem izin vermiyor. Daha doğrusu annem bir şey demiyor babamla da konuşulmuyor. Zaten şu anki okulda telefonları topluyorlar, yol çok uzak. Her gün dolmuşa 13 lira veriyorum toplam 2 saat. Gerçekten bunaldım 10 senedir sınıftaki başı bozuklar dinlemekten de yoruldum bıktım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımin 10 senesi okulda geçti artık bunaldım. Her gün 8 saat farklı bir okula geçmek isterdim ama ailem izin vermiyor. Daha doğrusu annem bir şey demiyor babamla da konuşulmuyor. Zaten şu anki okulda telefonları topluyorlar, yol çok uzak. Her gün dolmuşa 13 lira veriyorum toplam 2 saat. Gerçekten bunaldım 10 senedir sınıftaki başı bozuklar dinlemekten de yoruldum bıktım artık.

Okuldaki insanlardan nefret ediyorum hem okulu hem sınıftaki insanları sadece konuşuyorlar bir de kendilerine hiçbir şey olmazmış gibi herkesle uğraşmaları küçük serseriler.

Okulu sevmiyorum çünkü boş geçiyor.
Seneye açığa geçmeyi ve dershaneye yazilip güzelce çalışıp iyi bir yeri hedeflemeyi istiyorum. Keşke kapansada dinlenerek çalışsam eve geliyorum 2 saat yol yorgunluğu bu günde otobüse yetişicem diye çantam delinmiş powebank düştü ona moralim bozuldu bıktım bende ayni fikirdeyim senle. Yok hocalara sözlü için peşinden dolan anca zorlamaya odakliyorlar puana gelince yardimci olmak yok. Bazi hocalarim çok yardimci oluyor onlardan Allah razi olsun da bazilari da var sırf sinirini çıkartmak için puan düşürmeye çalışıyor.

Sorma ya okul 5 dakika uzağımda ama okul 8:30'da başlıyor ben 7:20'de servise biniyorum... Neymiş efendim servis başka okulları da bırakıyormuş. Bıktırdı. Zaten eğitim sistemi berbat bir şey öğrendiğimiz yok eğitimsiz sınav... Boş boş okula gidiyoruz. Yemin ediyorum hafta sonu bilgisayardan daha çok bilgi öğreniyorum yahu o kadar boş bir eğitim sistemimiz var.

Bir de aileler bir şey zannediyor.
8'e gidiyorum yasim 14:
* Ogretmenlerimden 3'ü efsane ama mufredat öğk!
*Sınif ortami ve kufurler biktirdi.
*Hele hele su sinav sistemleri var ya!
*Aileler de her ne kadar iyiliğimizi istese de surekli "baski yapmiyoruz" adi altinda baskilar.
*Ogretmenlerin "LGS hayatiniz, kaybederseniz hayatiniz biter." baskisi.
*Okul ve sinav yuzunden ailemle tartismam.

foruma bile onlardan gizli katildim, asla izin vermezlerdi...

Üniversiteye sevdiğim 2 yıllık bölümü okumaya gittim sonra orada soğudum bölümden ve bölüm birincisi ve o meslek yüksek okulunda ilk 3 de olanlarındandım sanırsam, ve bu şekilde bıraktım üniversiteyi gitmiyorum artık, çalışacağız sanayi is coming :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı