Okuldan Kaçma Anılarınız

Eğer bol maceralı anılarınız varsa anlatın, okuyalım. Benim de bir sürü var fakat o kadar uzun ki anlatılamaz.

10. Sınıftaydım.
Ara tatil öncesi son gün sinifin yarısı gelmemis.
İlk 2 ders biyolojiyi çektik sonra mat mat coğrafya vardı.
7 kişi aşa indik plan yaptık 3-4 farklı kapı var.
İşte teneffüs bitti ilk katta kapı nobetcisi var gözetliyor sürekli, zaten ilk dış kapı kilitli.
Kantine indik çıktık Z baktım cağra yok nöbetçi personelin duyacağı sesle ders beden di mi? Dedim.
He he dediler.
İlk kapinin baktığı tarafta, nobetcinin gireceği yerden spor salonuna inem bir merdiven var( tünel seklinde)
O merdivende hocaların parmak izinin olduğu parmak izli bir kapı var.
Saslnsomiza kapı açıktı.
2 dk nobetcinin basini cevirmesini bekledik.
Başını indirdiği gibi yardırdık.
100M ileride okulun yurdu var.
Oraya sakin adımlarla, sanki yurda gidiyormuş gibi yürüdük ne olur nolmaz diye.
Oranın kapısı açıktı.
Direk çıktık kafeye gittik nargilemizi soyledik okey attık oğlen vakti gelince çantaları aldık eve gittk.

8.sınıftayız. Annemin mızıklanmasıyla haftasonu kursuna gidiyorum. 3 hafta gelmezsen devamsızlık siliniyordu, biz de 3 hafta boyunca internet kafeye kaçıp 1 hafta kursa gidiyorduk. İnternet kafeci bize veriyordu anahtarı "siz açın gençler ben iki dakikaya burdayım" diyerek... CS oynamayı orada öğrendik tabii ki.

Çok da heyecanlı değildi ama sonu heyecanlı bitebilirdi. Okulda kermes vardı, kermes ön bahçede olduğu için arka bahçede kimse yoktu, arka bahçeden kaçacaktık arkadaş atlamaya kalkıştı tam biz de hazırlanıyorduk o sıra fark ettim ki art arda küçücük bir arayla 2 tel çekilmişti yani atlarsak 2. bir tel geçmek zorundaydık ve o tel jiletliydi onu durdurmasam arada kalacaktı ve itfaiye eşliğinde melek imajı çizdiğim müdürle selamlaşacaktık. Beynimi en efektif kullandığım yerdi.

Ortaokul'un son günleri kaçardık bahçenin duvarından tırmanıp sonra okulun yanında ki parka gidip gazoz falan alıp okul çıkış saatine kadar takılırdık sonra da eve giderdik aileler anlamasın diye lisede de bazen Okul'a gidecekken gitmeyi okul önünde buluşup arkadaşlarla sahile gitmiştik mantıken kaçmak sayılmaz ama bunu 1 sene içerisinde 6 7 kere yaptık hocalar anlamıştı bir şey yapmadılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00