Okuldan nefret ediyorum

Ben bahane uydurmasına gıcık oldum. Başarılı olurum diyince doğru yönlendirmek istedim. İstediğini yapsın. Zaten kararını vermiş. Verdiği kararın yanlış olduğunu da biliyor. Sadece hem kendisine haklı nedenler arıyor hem de babasını ikna etmenin yollarını.

Ben işte çalışıyorum 7 gün aralıksız ve eve 10da geliyorum. Bir yere gelmek istiyorsan bir şeyleri kenara bırakacaksın yoksa ömrün boyunca ailene yük olursun. Ve bu yük duygusu insani öldürür bitirir benden demesi.

İyi de sen kendin "Ben okumak istemiyorum" demedin mi?

3 saat yazılım, 2 saat ders, 1 saat yemek ayırdığında bile geriye 1 saat zamanın kalıyor.

Ortak yönlerimiz var bende nefret ediyorum.

3 saat yazılım, 2 saat ders, 1 saat yemek ayırdığında bile geriye 1 saat zamanın kalıyor.

Ne zaman ailemle vakit geçireceğim ne zaman dışarı çıkıp arkadaşlarımla top oynayacağım ne zaman bilgisayar oynayacağım?

Yazmayı unutmuşum ama hafta sonu tamamen sana kalan bir süre. Bana anlatmaya çalışma lise hayatı. Şu an karşında bahane ürettiğin kişi senin geçtiğin yollardan çoktan geçti

Uykudan kıs zamanı madem önemli bu kadar zamanın. Ben gece 2'de yatıp 7'de uyanıyorum yetiyor.

Yazmayı unutmuşum ama hafta sonu tamamen sana kalan bir süre. Bana anlatmaya çalışma lise hayatı. Şu an karşında bahane ürettiğin kişi senin geçtiğin yollardan çoktan geçti

Ya herkes görmüş geçirmiş, biz bir şey bilmiyormuşuz meğerse ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…