Okuldan nefret ediyorum

Ne zaman ailemle vakit geçireceğim ne zaman dışarı çıkıp arkadaşlarımla top oynayacağım ne zaman bilgisayar oynayacağım?
Dediğim gibi sen okumak istemiyorsun sen kolaya kaçıp okumamak istiyorsun. Git babana de ki "Baba ben okumak istemiyorum beni al okuldan ver birinin yanına çırak olarak"

10 saat zaman kaybı gibi geliyor derslerden hiçbir şey anlamıyorum öğretmenlerde çok kabalar.
Ve sabah 7 de gidip akşam 5'te geliyorum bana 7 saat kalıyor ne yapayım ben bu 7 saatte.

Aynı durumu yaşıyorum diyemicem daha ağırrını yaşıyorum bende 9'a geçtim 7 de kalkıp 4'te geliyorum 5'e kadar dinleniyorum sonra işe gidiyorum akşam 9.30 10 da geliyorum yani sizin durumunuz benimkinden kötü değil ayrıca okul konusunda katılıyorum bende sevmiyorum.

Dediğim gibi sen okumak istemiyorsun sen kolaya kaçıp okumamak istiyorsun. Git babana de ki "baba ben okumak istemiyorum beni al okuldan ver birinin yanına çırak olarak"

4 yıl üniversite okuyup kasiyer olanları gördükçe evet okumak istemiyorum pskolojim bozuldu sinirinizi veya moralinizi bozacak bir şey söylediysem pardon

4 yıl üniversite okuyup kasiyer olanları gördükçe evet okumak istemiyorum pskolojim bozuldu sinirinizi veya moralinizi bozacak bir şey söylediysem pardon
Onların hepsi üni okuyum da olsun diyenler. Sen çalış daha iyi yeri kazan daha iyi iş bul.

Açık liseye gitsen de bir şey değişmeyecek. Git açıkça babana okumak istemediğini söyle ki bir yere çırak olarak versin.

Sana bunu açıklamıştım.

Onların hepsi üni okuyum da olsun diyenler. Sen çalış daha iyi yeri kazan daha iyi iş bul.
Başlığı yazan kişi her gün top peşinde koşup, üstüne bilgisayar oyunu oynayıp, ailesiyle vakit geçirip dersin yüzünü açmak istemeyen birisi.

Başlığı yazan kişi her gün top peşinde koşup, üstüne bilgisayar oyunu oynayıp, ailesiyle vakit geçirip dersin yüzünü açmak istemeyen birisi.

Ya bana niye bir işe yaramayan it muamelesi yapılıyor. Ne günahım var benim.

Okul yılları zor gelir. Ben liseyi ve universiteyi açıköğretimden okumuş bir birey olarak örgün okumayı çok istediğimi söyleyebilirim. Maddi imkanım olsaydı asla açıktan okumazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…