Okuldan nefret ediyorum

Mehmet Beşerik

Centipat
Katılım
7 Temmuz 2022
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
9.sınıfa geçtim her gün okula giderken acı çekiyorum resmen okul değiştirmeyi denedim olmuyor açık liseye geçmek istiyorum babam diyor ileride işe almazlar seni açık lisede çok rahat edeceğime ve derslerime daha rahat olduğum için daha iyi çalışacağıma inanıyorum. Zaten sınavlar kolay oluyormuş babamı nasıl ikna edebilirim yardım edin.
 
Sonra da özlüyorsun o zamanlarını takıl işte kafana göre dersine bak derslerle aran iyi değilse baktın hiç olmuyor.Açığa geçip adam gibi bir meslek öğrenip kendi işini elde edebilirsin.O da olmadı yaşadığın şehre göre belediyelerin meslek edindirme kursları var onlarla görüşebilirsin.Daha garanti olabilir.Aylık cüzi bir miktar para veriyorlar sadece dışarıdaki gibi iyi kazanamazsın.
 
Okul ortamında displinli çalışamayan ve bunalan bir öğrencinin açık lisede disiplinli çalışacağına inanmıyorum ama kendine güveniyorsan sorun yok. Fakat lise arkadaşlıkları önemlidir. Lise ortamını başka yerde bulamazsın. Ayrıca okuldan neden nefret ediyorsun? Öğretmenler mi kötü davranıyor?
 
Sonra da özlüyorsun o zamanlarını takıl işte kafana göre dersine bak derslerle aran iyi değilse baktın hiç olmuyor. Açığa geçip adam gibi bir meslek öğrenip kendi işini elde edebilirsin. O da olmadı yaşadığın şehre göre belediyelerin meslek edindirme kursları var onlarla görüşebilirsin. Daha garanti olabilir. Aylık cüzi bir miktar para veriyorlar sadece dışarıdaki gibi iyi kazanamazsın.

Babamı ikna edemiyorum bana 1 gram güveni kalmadı adamın ama eskiden çok iyi bir öğrenciydim niye böyle yapıyor bilmiyorum.
 
10 saat zaman kaybı gibi geliyor derslerden hiçbir şey anlamıyorum öğretmenlerde çok kabalar.
Ve sabah 7 de gidip akşam 5'te geliyorum bana 7 saat kalıyor ne yapayım ben bu 7 saatte.
7 saatin 3 saatini dersine ayırırsan çok büyük kazanımlar elde edersin. Derslerini de anlarsın. Okulda anlamıyorsan evde çalış öyle anla. Ama açık liseye geçersen disiplin ortamını ortadan kaldırmış olursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı