Okullar Açılır Mı?

Babam doktor. E tabi normal olarak hastanede çalışıyor. Bugün Hastanenin durumunu sorup okullar ne zaman açılır diye sorunca eylül ayına kadar açılacağını sanmıyorum dedi. Açılacaksa da haziran başı açılsın 2 hafta gidip yaz tatiline gidelim 😄
İnşallah açılmaz yoksa sınavlarda sıkıntı çıkıcak 😂
günde 5 sınav 😂
 
Açılacağını sanmıyorum. Vakalar tamamen bitse bile -ki hala o kadar karantinaya rağmen günlük 2000 vaka çıktığına göre- okulların açılması eylül'e kadar mümkün gözükmüyor.
 
Bir de şu var, açılsa bile sınavlar üstüne sınavlar olması gerekecek ama bakanlığın şu yaz tatili açıklaması insanı endişelendirmiyor değil hani 😅.
 
Bir yerde sınıfı tekrar etme gibi bir yazı okumuştum ama kesin bilgi değil. Tabi böyle uzun süre boyunca devam ederse neden olmasın? Bu duruma pek sevinmeyin derim :) Acısını çıkartabilirler.
Tatlı tatlı bir bakana sahibiz hocam biz, acısını çıkartacaklarını pek sanmam.
Ayrıca arkadaşların dediği gibi şu 8. Sınıflar ve 12.Sınıfları geçirme peşindeler şuan.
 
Öyle bir şey olacağını pek zannetmiyorum. Dediğim gibi sınıf tekrarına düşülebilir. Ama düşük bir ihtimal veriyorum ben. Ancak hastalık aylarca devam ederse olabilir. Öbür türlü sanmıyorum.
Dediğiniz olayın olma ihtimali var ama şöyle bir şey var bu olay sınıflar 2. Dönemde iken oldu yani 1.Dönem gibi bir okutma olabilir sadece sınıf düşürülmez.
Baştan başlarsın yani.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arkadaşlar artık bıktık açmayın yeterin bu konuyu. Bakın 40 tane oldu bu konudan açmayın artık açmayın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı