Sizce okullar açılır mı?

Sizce okullar açılır mı?

• Evet açılır

Oy: 38 45,8%
  • Hayır açılmaz

Oy: 45 54,2%

• Oy verenlerin toplamı
    83
Sakinlik ile alakası yok ki. Her hafta bu konulardan bir tanesi açılıyor zaten. Yani haberleri de takip etseniz neyin ne olacağını bilebilirsiniz. Kızgın çıkış yapmadım. Sadece etrafınızı görün.
Tamam. O zaman konuyu takipten çıkabilirsin :) ve bir daha böyle konu görünce cevap vermeyebilirsin.

Yetkililer de ne yapacaklarını bilmiyorlar ki. Ben açıkçası sağlıklı bir izole ortam oluşacağını sanmıyorum okullarda. Alınacak riskin kaybı da büyük olur. Bakalım ne olacak, çok merak ediyorum.

Baba olsaydım bu ortamda çocuğumu okula göndermek istemezdim. Özellikle ilkokul - ortaokul seviyesi.

Yetkililer de ne yapacaklarını bilmiyorlar ki. Ben açıkçası sağlıklı bir izole ortam oluşacağını sanmıyorum okullarda. Alınacak riskin kaybı da büyük olur. Bakalım ne olacak, çok merak ediyorum.

Baba olsaydım bu ortamda çocuğumu okula göndermek istemezdim. Özellikle ilkokul - ortaokul seviyesi.

Kısa ve uzun vadeli iki etkisi olacak salgının. Bizi ve çoğu ülkeyi tehlike altına alan uzun vadeli ve özellikle ekonomik etkileri olacak bana göre.

Sokağa çıkma yasağını kaldırıp plajları açan zihniyet okulları da açar fakat bir tarafları yemeyince kapatır. Sanki çok iyi bir eğitim veriliyor da açıyorlar.

O zaman insanların sorduğu sorulara saygı gösteriniz. Size de iyi sosyaller.
Saygısızlık yok ki. Hep aynı konuları açtıklarını ifade ediyorum. Ve bunu belli ettiğim için etraftan eleştiri alıyorum. Neyse uzatmanın anlamı yok. Tekrardan iyi sosyaller.

Sizce okullar açılır mı?
Değişik durumlar sebebiyle ortalama 2 hafadır yokum muhtamelen bu günden sonrada bir 2 hafta daha olmayacağım.
Bence okullar açılmaz ama çok az kaldı 31 Ağustos'a şimdiye kadar açıklarlardı diye düşünüyorum.
Eğer açılırsa sosyal mesafeyi nasıl koruyacaklarını hiç bilmiyorum bizim okulda minimum 1500 örenci var yaklaşık sınıflarda 36 kişi var bizim sınıfta 41 kişi var ve sadece 1 pencere var o da sadece hocaya yarıyor. Kılima 1 senedir bozuk yapmıyorlar bu ortamda normal bir şekilde durulmazken maskeli nasıl durulacak malum Adana sıcaklakları ortada Ekim'in 20sine kadar bu sıcaklar sürüyor nem %85 civarında.

Fransa'da yani yaşadığım yerde açıldı darısı size.

Bu sene sınava girecek öğrenciler için açılmalı. Bizlere çok büyük bir haksızlık oluyor. Evdeyken herkes aynı koşullarda derslere giremiyor. Kimisinin kardeşi var kimisinin internet değerleri oldukça düşük. Yapılacak sınavda hakkımız yenecek. İlkokul, 5, 6, 7, 9, 10, 11. sınıflar ve üniversiteler bizden daha rahat durumda. 8. sınıftaki arkadaşlarımız ve 11. sınıftaki bizler için sabahçı-öğlenci programı ile sınıflar yarıya bölünerek ders işlense bile razıyım. Ama ev ortamında ders çalışmak bir işkence gibi. Kafayı yedim galiba. Kendimi farklı yollarla avutmaya çalışsam da gelecek kaygısı beni zor durumlara sürüklüyor. Ama ne öğrenciler, ne veliler, ne de öğretmenler dikkatli olacaktır. Sosyal mesafe uygulamasını geçtim, maske takımı olacağından bile şüpheliyim doğrusu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı