Okullar açılmalı mı?

Okulların açılmasını istemeyenler hep bu tembel zihniyettir!
Bu okulların açılmasını istemeyenler emin olun sabah akşama kadar sokakta arkadaşlarıyla 0 mesafe takılan kişilerdir. Orada burada gezerken sorun yok ama okula gidince sorun var.
Buraya gelip bir de mağdur edebiyatı yapıyorlar.
Hükümetin arkasındayım. Bence doğru bir karar.

Hocam en son arkadaşlarım ile dışarıda gezmem 6 ay oldu ve sana şöyle diğim ben 6.sınıfta okulum Zoom ve EBA'dan ders vermedi TV'den işledik oda 2 ders yeni okula geçtim ve 2. ayda geçtim ve daha yeni alışıyorum okul benim 6.sınıfta görmediğim konulardan hep örnek veriyor hoca beni bir eve çağırdı ve eksiğin var dedi 6.sınıfta hiçbir asıl konuları görmedim ve ben ona rağmen 6.sınıf tabanlı tüm konulara çalıştım ve tüm 1.dönem girdiğim yazlılardan sadece 1i 75'di oda Türkçe geri kalan hepsi 100'dü ama açılsın istemem.

Bu okulların açılmasını istemeyenler emin olun sabah akşama kadar sokakta arkadaşlarıyla 0 mesafe takılan kişilerdir. Orada burada gezerken sorun yok ama okula gidince sorun var.

Ama tüm hepsi aynı değil.
Bazı çocukları aileleri göndermiyor onlar istediği halde.
O yüzden arkadaşlarından geride kalabilirler.

Ben de öyleyim açılmasın deme sebebim ailem beni göndermiyor.
Ama neyse televizyondan devam ediyorum hayırlısı olsun.
Canlı ders isterdim ama açtılar okulu.

Ben de okullar açılsın ister giderdim ama ailem hem virüsten korktuklarını söylüyor hem de beni aşağılayabiliyorlar sen de onlar gibi sokak Aşığısın sürtüklerin yanına gitmek istiyorsun diyorlar.

Kronik hastalığı olan veya ailesinde kronik hastası olan öğrenciler için zorunlu olmamalı bence. Ama bence açılsın çünkü artık evde otura otura davul olduk. Az okul yüzü görelim. Arkadaşlarla muhabbet etmeyi özledim.
Bazı çocuklar da okula gitmek istiyorlar ama aileleri göndermiyor.
Onlar istiyor aileleri istemiyor.

Bize 'tembel zihniyet' derken sizin böyle bir zihniyette olmanız komik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı