Okullar açılmalı mı?

Yalnız çkıp gezmiyorum arkadaşlarım la en son 6 ay önce çıktım yazın şu an çıkamamda.
Hadi seni geçelim milletin %90'ı dışarı çıkıyor sen gelmeyeceksen gelmeyeceğim de anana babana anlat. Ha zorla git diyorlarsa başkalarına danış. Fikir değişmezse son kez yok yazılmıyor etkisi yok falan de daha hala devam ediyor ise git okula.

Bugün okula gittim 2 saat atölye temizledik her yer leş gibi, sosyal mesafe desen yok bir tane 9. sınıfa girdim herkes yan yana 20 kişi felan, tenefüsler de herkes toplanmış, dezenfektan kutularının çoğu boş ve sıralarımız desen resmen üstünde tepinilmiş gibi.

diyoruz ki korona var çok iyi eğitim sistemimiz ve çok iyi başkanlarımız(!) açılacak diyor​

Sonra korona halkın maske takmaması nı suçluyorlar evet onlar yüzünden artıyor ama okul herhalde koronasız oluyor çok merak ediyorum korona artınca RTE ne yapacak.
Ve okula gitmek zorunlu değil ama

anlamıyorlar​

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı