Okullar kapatılmalı mı?

Okullar kapatılmalı mı?

  • Evet kapatılmalı, sağlık daha önemlidir.

    Oy: 140 70,4%
  • Hayır kapatılmamalı, böyle devam edelim.

    Oy: 59 29,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    199
@KojiroHyuga04 bir işe girip para kazandıysanız, az çok dediklerimi anlayabilirsiniz.
Sana tek önerim temelini sağlam atman olur, onun dışında denemelere girerek kendini test edebilirsin.
Hocam her haftasonu kendime 2 tane TYT denemesi yapıyorum.
Zaten okulda da çok sıkı bir deneme takvimimiz var.

TYT Fizik ve Biyolojiyi kapatmaya çalışıyorum, onun dışındaki tek sıkıntım matematikte konuları biliyor olmama rağmen soru çözmedeki yavaşlığım.
 
Üniversite öğrencisiyim, haftada 2 gün için şehir değiştirdim. Diğer 3 gün online oluyor dersler. O 2 gün de dolu dolu değil bu arada. Toplasan 6-8 saat... Boşu boşuna para harcıyorum boşu boşuna. Yurdun rezil 16gb kotalı yavaş interneti mi dersin, kötü yemekler mi dersin ne ararsan var. Böyle olmasındansa kapatılması daha iyi olur.
 
onun dışındaki tek sıkıntım matematikte konualrı biliyor olmama rağmen soru çözmedeki yavaşlığım.
Bu tür bir sorun için günlük paragraf çözmeniz yeterli olur ancak beraberinde kitap okumanızı da öneririm. 10-15 soru falan yeterli olur.
Daha çok soru çeşidi görünce de daha hızlı çözmeye başlarsınız.
 
Seçim yapmak zor. Bir yandan kapanmasını diğer yandan okulların açık kalmasını istiyorum. Bence sınıfları yarıya bölüp ilk grup pazartesi ve salı günü diğer grup perşembe ve cuma okula gidip çarşamba günü online eğitim veya tatil olabilir. Okullar kapanırsa köy okullarında interneti veya bilgisayarı olmayan çocuklar için zor olucak.
 
Vakalar olmuş 60 bin hala okul kapanmıyor. Benim düşüncem, hemen kapatılıp uzaktan eğitime geçilmeli. İnsan sağlığı oyuncak değildir. Kapatmamakta direniyorlar. Siz ne düşünüyorunuz?

10. sınıf öğrencisiyim geçtiğimiz günlerde sınıfımda yaklaşık 12 kişi hasta oldu ve biz buna rağmen okula 5 gün daha gitmeye zorlandık ardından sınıf karantina altına alındı merak ediyorum da kapatılması için daha ne olması gerek.
 

Geri
Yukarı