Okullar ne zaman kapanır?

• Konuyu başlatan 474374
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 5.008
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açık iken kapansın, kapalı iken açılsın...

Son düzenleme:
Kapanmaz.
Astım sebebiyle yüz yüze eğitime gitmemek için rapor aldım.
Çekirdek çitleyerek birbirinizi yemenizi izlemek çok zevkli ehe :D

Olmayan eğitim sisteminin iyileşmesini beklemek de güzel bir düşünceymiş. Bir şeyleri değiştirecek insana oy vermediğimiz için bu durumdayız, özellikle biz diyorum çünkü belli bir kitlenin hatasının bedelini hepimiz ödüyoruz. :)
Herkes bu şekilde devam ederse ancak torpille birkaç ilkokul mezunu atarlar, kurumların da içini boşaltırlar. Her şey oy vermekle bitmiyor. Görevler için yeterli eğitimi alan kişiler de gerekli. Halkı cahil bırakmamak gerekiyor. En ufak bilgi bile hiçbir bilgiye sahip olmamaktan faydalıdır. "Bu kötü, bundan hayır gelmez." demek yerine "Bundan nasıl faydalanabilirim?" diye düşünülmeli. Tüm ümidi kaybedip pes etmekle olmuyor. Her gün bir kurtarıcı beklerseniz sonsuza kadar bile bekleyebilirsiniz.

Herkes okul karşıtı olmuş, okumayacaksan gitmeyeceksin birader. Hayat gül pembe değil, kimse size tiyatro çekmiyor. Gidip okul okumayıp zengin olma hayallerini çıkarın. Filmlerde oluyor öyle şeyler sadece okumayacaksan seve seve başka işte çalışacaksın.

Yaklaşık yarım saattir konuyu takip ediyorum ve sürekli okul okumadan serseri bir tip olacaksın kafasında yorumlar yapıyorsunuz lütfen sakin olun ve insanları salın. Bakın hocam yanlış hatırlamıyor isem yaşınız küçüktü diye biliyorum 8. sınıf öğrencisiydiniz. Okul okumak ve liseyi bitirip üniversite hayatına atılmakta lafım yok ancak bu okul okumadan hiçbir yerde başarı gösteremeyeceğin anlamına gelmiyor. Kişi okumak istemez veya benim gibi ''şu anlık'' liseyi bitirip farklı hobiler ile uğraşıp iyi yerlere gelerek güzel meslek sahibi olabilir. DJ'lerin aldığı paraları belki biliyorsunuzdur ancak DJ ortalama 4-5 bin lira maaş alıyor ve bu ortama göre değişerek daha çok para alabiliyor. Kaldı ki tanınan DJ'lerin maaşlarını söylememe gerek yok. Veya tenis, basketbol, futbol, voleybol... Bu tür sporlarda uğraş gösterip çok çok iyi yerlere gelip ''zengin'' olabilirsiniz. Ancak bunları yapabilmek için elinizde sıkı bir azim, ciddi bir disiplin ve büyük bir uğraş gerek. Ha bu hobilerini denersin olmaz veya yapamayacağını düşünürsün o zaman elindeki lise diploması veya üniversite diploması seni hayata bağlar ve kurtarıcın olur. Olay bundan ibaret hocam okumadan büyük bir azim, disiplin ve uğraş ile her şeyi yapabilirisin. Ha denersin ve olmaz, olmayabilir normal o zaman okul senin kurtarıcın olur.

Yaklaşık yarım saattir konuyu takip ediyorum ve sürekli okul okumadan serseri bir tip olacaksın kafasında yorumlar yapıyorsunuz lütfen sakin olun ve insanları salın. Bakın hocam yanlış hatırlamıyor isem yaşınız küçüktü diye biliyorum 8. sınıf öğrencisiydiniz. Okul okumak ve liseyi bitirip üniversite hayatına atılmakta lafım yok ancak bu okul okumadan hiçbir yerde başarı gösteremeyeceğin anlamına gelmiyor. Kişi okumak istemez veya benim gibi ''şu anlık'' liseyi bitirip farklı hobiler ile uğraşıp iyi yerlere gelerek güzel meslek sahibi olabilir. DJ'lerin aldığı paraları belki biliyorsunuzdur ancak DJ ortalama 4-5 bin lira maaş alıyor ve bu ortama göre değişerek daha çok para alabiliyor. Kaldı ki tanınan DJ'lerin maaşlarını söylememe gerek yok. Veya tenis, basketbol, futbol, voleybol... Bu tür sporlarda uğraş gösterip çok çok iyi yerlere gelip ''zengin'' olabilirsiniz. Ancak bunları yapabilmek için elinizde sıkı bir azim, ciddi bir disiplin ve büyük bir uğraş gerek. Ha bu hobilerini denersin olmaz veya yapamayacağını düşünürsün o zaman elindeki lise diploması veya üniversite diploması seni hayata bağlar ve kurtarıcın olur. Olay bundan ibaret hocam okumadan büyük bir azim, disiplin ve uğraş ile her şeyi yapabilirisin. Ha denersin ve olmaz, olmayabilir normal o zaman okul senin kurtarıcın olur.

Hocam 9.sınıf öğrencisiyim , konuyu okursanız lafım kendini bir alanda geliştiren insanlara değil hocam. Arkadaş "Okumadan hazır meslek" istiyor. Kendini bir alanda geliştirip ustalaştıran kişiye kimse laf edemez "okumadı" bu diye :)

Yahu her gün "okullar tatil olacak mı" diye konu açmaktan sıkılmadınız mı? Cevap belli, kapanmayacak. Sınavlar kapıda zaten, yüz yüze eğitim alıp doğru düzgün sınava gireceğiz, ne olsun daha?

Hocam zor olmuyor mu sınavlar falan ya?

Hocam övünmek gibi olacak ama okul benim seviyemin gerisinde kalıyor :D

Sayısal derslerde öğretmenin tüm sınıf anlasın diye 4 ders saatine yaydığı konuyu 2 ders saatinde tamamen halledebiliyorum kendi başıma.

Sözelde bu kadar iyi değilim ama okulun gerisinde kalmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı