CorkedWine
Hectopat
- Makaleler
- 1
Her ne kadar öğretmene ne gerek var kendi kendime öğrenirim desen de ogrenemeyecegin için. (sana demiyorum kimse öğrenemez)Okul neden var?
Her ne kadar öğretmene ne gerek var kendi kendime öğrenirim desen de ogrenemeyecegin için. (sana demiyorum kimse öğrenemez)Okul neden var?
Her yerde böyle değil. Mesela Bahçeşehir kolejinde böyle bir egitim olduğunu düşünür müsün?Okul mantıken gereksizdir. Sınavlar ve sana öğretilen bilgiler sadece sana verilen şeyi aklında tutup davranışlarını ona göre şekillendirebilme yeteneğini ölçmek içindir.
Okul mantıken gereksizdir. Sınavlar ve sana öğretilen bilgiler sadece sana verilen şeyi aklında tutup davranışlarını ona göre şekillendirebilme yeteneğini ölçmek içindir.
En azında eskiden amacı böyleydi. Şimdi "okumuş" olmak için okula gidiyoruz.Her yerde böyle değil. Mesela Bahçeşehir kolejinde böyle bir egitim olduğunu düşünür müsün?
En azında eskiden amacı böyleydi. Şimdi "okumuş" olmak için okula gidiyoruz.
Forumun ineği sanırım benim.Kesinlikle. Kim severek gidiyor ki okula gidenler ya ortamı ya da sevgilisi varsa gerçekten okumak için de gidenler ama genel önemli.
Hocam benim de Sabah akşam tarih çözmek okumak hoşuma gider sıkılmam genelden bahsediyoruz genel olarak çoğu kişi isteksiz gidiyor bunun nedeni de mağlum banana republicForumun ineği sanırım benim.
Açık söyleyeyim mat sorusu çözmek, (fizik hariç) fen konuları öğrenmek hoşuma gidiyor.
Bir bölümde çürük elma varsa yanda ki elmalar da cürüyor kendini açığa çıkaramıyor okulları bu yüzden sevmiyorum arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabıForumun ineği sanırım benim.
Açık söyleyeyim mat sorusu çözmek, (fizik hariç) fen konuları öğrenmek hoşuma gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.