Okullara imamların gelmesi

Allah'ın mucizesi diyerek kendilerince milleti ikna etmeye çalışıp sonradan bunun 30 anlamı vardı diyenler kimler? Onlara itibar etmeyin. Tartışmayı ilk olarak mezhep olarak belirtmediğiniz için insanları kast ediyorsunuz sandım. Ayrıca o ayetlerin indirilme amaçları kimin nasıl akıl ettiğine göre yol izlemesidir. Doğru olmayanları mezhepler sunmazlar. 1 mezhebe sahip olmayadabilirsiniz.

Sosyal medya veya etraf bu tiplerle dolu, ki bazi din adamları da bu tip yalanlara başvurabiliyor. Ben zaten itibar etmiyorum, kendimce mantıklı bulamadığım için inanmıyorum fakat halkın bu derecede cahil veya daha iyisiyle bilgisiz olması üzüyor, çoğu araştırmaya kapalı durumda.

Kutsal olan dil değildir hocam. Dindir.

Arapça kutsaldır mı dedim ben? Ana dilinde okumak anlamaya yardımcıdır.

Peki her şeye kadir olan, gücü yeten bir yaratıcı neden diğer dillerde anlamı bozulan bir dil ile yollamayı seçmiş? Belirtildiği gibi evrensel değil mi yoksa?

Peki her şeye kadir olan, gücü yeten bir yaratıcı neden diğer dillerde anlamı bozulan bir dil ile yollamayı seçmiş? Belirtildiği gibi evrensel değil mi yoksa?

Bu kelimeler bütün dillerde mevcut. Ayrıca akıl için indirilen ayetleri okumuzanizi tavsiye ederim. Daha fazla merak ediyorsanız kuran okuyun her şeyi anlayabilirsiniz.

@One Face argümanını alabilir miyim hocam beğenmedim atıp gidiyorsun? İmamlardan terbiye almayı seviyorsun sanırım.

Biraz örgütlü bir gençlik olsa hayatta izin vermezler buna da, gençliği ve gençleri de bitirdiler kimse sesini çıkarmıyor. Gezi'de pankart açan liselerden imam ve müezzin atanan liselere.. Gerçekten üzücü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…