Okullara imamların gelmesi

Devleti kötülemek için yapılan (sizin yaptığınız gibi) yalan haberler. İnanmayın ya da kaynak belirtin.

Şu camilerde ağızlarının içine kadar kamera soktukları fenomen yobaz imamlardan değillerse dert edilecek bir şey yok. İşini gayet güzel yapan imamlar da var ülkede. İslam öcü değildir; bu kadar korkmayın.
Hepsini bir sanıyorlar. İnternet üzerinden gördükleri kadar.

Şu camilerde ağızlarının içine kadar kamera soktukları fenomen yobaz imamlardan değillerse dert edilecek bir şey yok. İşini gayet güzel yapan imamlar da var ülkede. İslam öcü değildir; bu kadar korkmayın.

İslam'ın doğru uygulanmamasından korkuyorum ben hocam. İslam'ın öcü olmadığını biliyorum. 21 yıldır da çok güzel uygulanıyor (!)

Sağ olun hocam bende arıyordum ilk siz davrandınız 😄.

Eski köy enstitülerinden daha da geriye doğru...
İlerledikçe geri gider hale geldik, garip gerçekten.

Maalesef Türkiye böyle bir ülke hocam. Daha çok gariplik göreceğimize inanıyorum.

Sözde laik bir ülke için ne kadar mantıklı? İslam'ın öcü olup olmaması bir şey değiştirmiyor.

Sözde laik bir ülke için ne kadar mantıklı? İslam'ın öcü olup olmaması bir şey değiştirmiyor.

Dini kitapların (tevrat, zebur, incil, kur'an-ı kerim) bir anayasa kitabı olarak kullanıldığı bütün devletler kaosa sürükleniyor. Çünkü dini kitaplar eğitim ve doğruyu öğrenmek içindir şahsi düşüncem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı