Okullarda neden farklı dinlerin dersleri yok?

Okullarda öğretilmesine gerek yok kendin de araştırabilirsin ve ailen istiyorda din derslerine girmek zorunda da değilsin.
Şu forumda "din" geçen konu açmak yasaklanmalı. 2 farklı argümanı savunanlar da tartışma ahlakına sahip değiller. Konuyu 5 dakikada nereye çektiniz.
 
Şu an biraz düşününce bende cevabını bulamadım fakat şöyle bir yazı buldum. Bu kadar sorup soruşturduğunuza göre bu yazıya muhtemelen denk gelmişsinizdir fakat yine de atayım dedim.
Tamamını okumadım fakat sanırım sorunuzun cevabı olarak Şeytan'ın vesvese ulaştırmak için orda olmasına gerek olmadığı söyleniyor. Tabi sadece tefsir yorumlarına dayanıyor bu cevap.
Attığınız makaleyi okudum ama benim bildiğim Kuran'da şeytanın yerden göğe vesvese ulaştıracağına dair bir ayet yok ya da ben bulamadım. Yine de teşekkürler hocam.
 
Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa gibi gibi ülkelerde, bizim kültürümüzü, dinimizi, yöreleri anlatıyorlar mı? Arkadaş ülkeyi kötü hale getiren sizin zihinleriniz başka hiçbir şey değil. Hep istekler, hep özenmeler. Kendi ata toprağınızı, adetlerinizi, davranışlarınızı unutturdular.

Ne yapalım? Şöyle başka bir şey yapalım. Okulda tarih gibi objektif bakılması gereken bir konuya sen osmanlı dizisi gibi bakarsan tabii ki de eleştiri oklarının hedefi olursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı