Okulların açılması ve sınav sistemi hakkında

Bizde gözükmüyor sepetin.

Zaten yıl boyu evdeydik. Sadece okulları açıp 2 sınav olacağız diye incileriniz mi döküldü?

Sınavı olduk, çıktık arkadaşlar. Evet, önlemler yok denecek kadar azdı. Ne bir ateş ölçme, ne bir HES kodu sorgulama. Ama bir şey olmadı şükür.

Herkesin dokunduğu yerlere dokunmazsanız, elinizi yüzünüze değdirmezseniz, sosyal mesafeyi korursanız, direk sınıfa girmezseniz bir şey olmuyor. Şu Twitter'daki tayfanın çoğu sınav olmamak için virüsü bahane ediyor gibi geliyor bana. Altı üstü 1 ila 2 hafta arası okula gidiyoruz. Yaklaşık 90 dakika kalıyoruz. Abartılması, gündeme getirilmesi gereken çok daha önemli konular var bana kalırsa.

Zaten yıl boyu evdeydik. Sadece okulları açıp 2 sınav olacağız diye incileriniz mi döküldü?

Bende sınavlara ön yargılıydım tabii ki dağın görünmeyen yüzü görününce ön yargı düştü sınavlar olunmamalı diye bağıran ben yarın sınava gitmek için can atıyorum

Büyük oyunu görmüş kral

O okullar bir açılsın, göreyim COVID-19 kapmamak için nasıl tutuştuğunu. Yapılmaması gerekli. Ne eşit haklar var ne de adalet. 2 Temmuz'a kadar da açık olacak ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…