Okulların açılmasına az kaldı

Ben CS:GO aldım kışın daha oynayamadım. Bilgisayarım çok eski denk gelmedi artık gelecek yaz üniversite hazırlanması derken üniversite kazandım okudum bitti askerlik bitti evlilik iş bulma para kazanma rahat 10 sene var önümde :D.
 
Ben bu yıl liseye geçtim. Taktik verebilecek var mı ?:)

Lise kesinlikle kendini kanıtlama yeridir. Ne yeteneğin varsa oraya merak sar. Ben liseye geçtiğimde tabiri caiz ise bir taraflarım kalkmıştı. Eski okulumdan da arkadaşlarım vardı lisede. Bu bir taraflarımın kalkmasından bu arkadaşlarımla çok dalga geçerdim. Çünkü arkamı kollayan bir ortam ve güç vardı. Ama o ortam yüzünden birçok arkadaşımı kaybettim. Sen sakın böyle olma. 8. sınıfta ne isen Lise 1'de de aynı ol. Tabii biraz olgunlaşman lazım. Sulu şakaları falan bırakmanı öneriyorum. Eğer sulu şakaları bırakır (sulu şaka yapan bir insan değilsen zaten baştan 1-0 öndesin) olgun bir insan olursan hem arkadaşlar arasında hem de öğretmenler arasında iyi bir yerin olacaktır eminim. Şimdiden yeni lise hayatın hayırlı olsun diyorum. :)
 
Lise 1'den itibaren kendine bir düzen oturt. Düzenli olarak konu tekrarı yap ve test çöz.
Konu eksik kaldığında "sonra tamamlarım" deme yaz tatillerinde konuları tekrar et. Yazılıya son gün gece 12 de çalışma. Deneyimlerim bunlar :)
 
Evet, bu durumdan ötürü çok mutluyum. Kış ayları nedense Online oyun oynama olayı benim için çok daha keyifli. Bir takım arkadaşlar o saatlerde uyudukları için gereksiz saçmalıklarına ve trollüklerine daha az maruz kalıyoruz :)
 

Geri
Yukarı