"Hocam" tespitleriniz gayet yerli ve iyi olmuş tebrik ederim. Evet yabancı dile karşı özel bir yeteneğim ve ilgim var, şu an sayısal ve sözel dersleri çok takmayıp kendimi dil üzerine yoğunlaştırıyorum. Şu anda tatilde geldiği için vaktim boşaldı ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Wallpaper Engine adlı programda basit wallpaperlar tasarlıyorum ve arada sırada video çekiyorum (daha ilk videomu geçen gün attım ama
). Ancak şunu fark ettim ki okuldan hala nefret ediyorum. Şu an ortalamam 80 bu arada onu da belirtmek isterim. Galiba ailemden çok azar işiteceğim takdir alamadım diye. Ancak pek de umurumda değil açıkçası. Ha takdir ha teşekkür çok bir şey fark etmiyor bence. Sadece ilk okul ve ortaokul kolaydı diye dersleri dinleye dinleye hep takdir almıştım yoksa hiç ders falan çalıştığım yok
Hocam şu anda eğitimime devam etmekteyim ve ilk dönem (şu an) ortalamam 80. ilk defa takdir alamadım fakat bu açıkçası hiç umurumda değil. Dün okula gitmiştim ve edebiyat öğretmenim ile biraz sohbet ettim. Bana sözel ve sayısalı umursamayıp dil sınıfına gidip yeteneğim üzerine gitmemi söylemişti. Daha sonra İngilizce için üniversite okuyup başka bir bölüm daha okumamı söyledi. Galiba İngilizce bilip bir de üstüne İngilizce bir bölümü kazanıp iş için. Ancak üstte de belirttiğim gibi halen daha okuldan halen daha nefret ediyorum. Bu senede galiba açık liselerde Online sınav bitmiş o yüzden tarih hocamızda kesinlikle böyle bir hata yapmayın falan diyor. Açıkçası kime güveneceğimi pek bilemiyorum bu aralar. Sanırım bu seneyi bitirip yaz tatilinde bir şeyler düşüneceğim. İlginiz ve alakanız için herkese ve üstteki dostumuza da ekstra teşekkür etmek isterim gayet güzel tespitleri ile beni biraz anlamış
İyi günler herkese!