Okulum kötü

bletres

Centipat
Daha fazla  
Okula başladım. Bir özel lise geçtim devlet destekli dükkan açma gibi imkanlar veriyor. Okul binası çok kötü ama mesela Hacettepe gibi bir okulda sizin 400 puana girdiğiniz bölümü bizim okulun desteği ile 300'e gidiyoruz. Ama böyle bir şey var okuldaki çocuklar hiçbir espri bilmiyor. Mizah bilmiyor ve okul binasına vitamin sağlanmıyor. Sanırsam ve formalara 1050 TL'ye yakın para ödedim okul gitme hevesim var geleceğim için dükkan açma belgesi gibi şeyler verilecek ama okuldan memnun değilim. Depremzedeyim istediğim yüksek taban puanlı okullarada gidebilirim diye biliyorum. 2 yakın arkadaşım oralara gitmişler şu an çok memmunlar ne yapmam lazım? Ben hiç mutlu değilim aksine canım sıkkın.

Okula başladım. Bir özel lise geçtim devlet destekli dükkan açma gibi imkanlar veriyor. Okul binası çok kötü ama mesela Hacettepe gibi bir okulda sizin 400 puana girdiğiniz bölümü bizim okulun desteği ile 300'e gidiyoruz. Ama böyle bir şey var okuldaki çocuklar hiçbir espri bilmiyor. Mizah bilmiyor ve okul binasına vitamin sağlanmıyor. Sanırsam ve formalara 1050 TL'ye yakın para ödedim okul gitme hevesim var geleceğim için dükkan açma belgesi gibi şeyler verilecek ama okuldan memnun değilim. Depremzedeyim istediğim yüksek taban puanlı okullarada gidebilirim diye biliyorum. 2 yakın arkadaşım oralara gitmişler şu an çok memmunlar ne yapmam lazım? Ben hiç mutlu değilim aksine canım sıkkın.
Nasıl iş bu? Eğer böyle bir durum varsa haksızlık olarak nitelendirilir.

Merhaba. Hacettepe üniversitesindeki 400 puanla alan bir bölüme nasıl 300 puanla girebiliyorsunuz?

Şöyle bir şey var abi şimdi mesela bir üniversiteler ile anlaşmaları oluyor sanırsam ve okulun imkanları iyi pek fazla bildiğim bir şey yok şehrinizdeki %100 devlet destekli özel okulları araştırmanızı öneririm.

Sanırsam depremzede olduğu için oluyor.
hayır

4 sene biraz sıkıcı geçer sadece bu arada üniversite sınavında indirim gibi bir şey falan mı oluyor?

Nasıl iş bu? Eğer böyle bir durum varsa haksızlık olarak nitelendirilir.

Haksızlık değil mesela gittiğin her okul sana bir imkan sağlıyor mesela Anadolu liseleri %30 kontejyan sağlıyorsa gittiğim okul %70 kontejyan sağlıyor haksızlık niteliği yok gideceğin okulun sana katacağı şeyleri araştırmanı öneririm.

4 sene biraz sıkıcı geçer sadece bu arada üniversite sınavında indirim gibi bir şey falan mı oluyor?
indirim değilde geçiş kolaylığı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı