Okulumda Discord bulundurmak disiplin sebebi oldu

Direkt Discordun kendisini yasakladılar.
Diyelim Discord yüzünden ceza yedin ve sana işlem uygulayacaklar. Bak bakalım disiplin suçlarında ''Discord kullanmak'' diye bir ceza kategorisi var mı?

Discord üzerinden hocanın fotoğrafını çekip paylaşmadığın sürece sıkıntı yok, derseler ki sana ceza vereceğiz, sen de MEB'e şikayet edersin olur biter.
 
Öğrencilerin birbirlerini (göya komik olsun diye) ifşalamak için saçma sapan illegal sunuculara girmesinden kaynaklı olabilir. Keza böyle bir şey yakınımdaki bir okulda yaşandı.
Aynı durum İnstagram ve Telegram'da da var. Benim okulumda daha geçen uyarı yapıldı okula adına açılan hesaplar ve gruplar hakkında. Ama kimse de gidip Telegram'ı yasaklamadı. Yasaklayamaz da.
 
Diğer sınıf arkadaşlarınla konuşup bunu teyit ettin mi? Anne baban sana bunu okul kararıymış gibi söylüyor olabilirler. Hiç mantıklı gelmedi bir okulda böyle bir karar alınması. Böyle uydurma bir kararla engellenebilecek bir durum değil bu sonuçta.
 
Müdür MEB müdürü sanırsam yönetmelikte olmayan bir durumdan dolayı hiçbir şey yapamaz.
Canı istiyorsa yapsın. 2 sene maaş yaptırımı ve kademe atlama cezası alsın. (Not: Keyfi ceza vermeye kalkan ve bu sebeple beni okuldan atacaklarını iddia eden hocanın aldığı cezalardır. Sizinle uğraşanla siz de uğraşın. Bütün okulun yönetim kadrosu değişmişti. Müdür yardımcısı hâlâ beni görünce canavar görmüş gibi davranıyor. O kadar canı yandı yani...)

Hocam telefona bakma yetkileri var mı ki? Gizleyin uygulamayı.
Bakarlarsa özel hayatın gizliliğinden dava açsın da biraz tazminat alsın. En azından bir şeyler kazanmış olur.

Öğrencilerin birbirlerini (göya komik olsun diye) ifşalamak için saçma sapan illegal sunuculara girmesinden kaynaklı olabilir. Keza böyle bir şey yakınımdaki bir okulda yaşandı.
Benim okulumdan birkaç video, uygunsuz içerikliydi hatta birisi, ifşa adı altında paylaşıldı. Okul idaresi okulda sadece telefonları teslim etmeyenleri disipline verdi ve sınıfların disiplin kurulu ifadesini aldı. Konunun yargıya taşınması sürecinde onlar da ifade verdiler. Gerisine yargı bakar. O kısım okulun haddine değil.
 
Son düzenleme:
Sözde okullara teknoloji getiriyoruz diyorlar affedersin millatan kalma 8.1 ile içinde taaaaaa 2015'ten beri güncellenmeyen Google chrome desen sonra EBA harici başka siteye girmeyen bu mu teknoloji kardeşim bu ülke bu kafayla giderse bir şey olmaz.
Bizim okulda ki internette sorun var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı