Topraksevdalisi743
Hectopat
Daha fazla
18 yasindayim Allah'a sukur bitiyor burada ortaokul 8.sinif zamani konu actigim zamani hatirliyorum lise nasıl bir yer vb. diye
neyse simdi bitiyor Allah'tan. 4 yil boyunca zaman hizli gecsin diye dua ettim hiç bir şeyi sevmiyordum cunku okul ogrenciler... Yani 2 kisi ile arkadaslik kurdum onlarlada yaklasik 6 yıldır ayni yerde okuduk su anda devam ediyoruz onlarda benim gibi bilgisayar basinda surekli. Bende internet isleriyle ugrasiyorum oyun aliyoruz bakiyoruz oynuyoruz. Neyse ama okulda gercekten hicbirimiz oyle cok konusmuyoruz birbirimizle cunku digerleri bunu fark edip alttan alttan laf soylemeye bakiyorlar. Kendim bizzat cogunlugu ile kavga ettigim icin kimse su an bizimle konusmuyor oyle arkadasligimiz yok. Sadece biri onlarla okul icinde arkadas bizde merak ediyoruz aksamlari tabii Discord kullaniyoruz daha guvenli geliyor sesli sekilde bunlarin attığı gonderilere birbirleri ile konusmalarina bizimle ilgili bir şey denilmismi birbirlerine ne anlatmislar vb. vb. Dinliyoruz okuyoruz. Vallahi mutluyum aslinda, yani bir sekilde mesafeyi tutup olaylardan uzak kalıyoruz 6 ay falan kaldi okulun bitmesine inşallah hizlica biter universite okursam uzaktan okuyacagim cidden bir daha bir siraya oturup egitim gormek istemiyorum ortamda istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: