Okulun eziği olmak

sungkang

Decapat
1 sene sınıfta kaldığım için diğer bölümler benden 2 yaş falan küçükler. Toplanıp benimle dalga geçiyorlar aşırı kolay sinirlenen insanım. Kavgaya da çok atlarım zaten düşünmeden vururum hayati organa kavga etmekten, bu yüzden korkarım ama konuşmadık etmedik sürece üstüme geliyorlar. Dış görünüşüme laf atıyorlar, sırama gelip dalga geçiyorlar. Hocalara söylemek idare falan işe yaramaz. Burada ne yapabilirim bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yerinizde olsam böyle muameleme göreceğime direkt iki tokatlar geçerim. Sağlam dayak atmadığınız sürece uslanmaz bunlar. Yanlış bir durum ama, ben buna başvururdum.

Nakil kalıyor tek çözüm.

Bizde meslekten mesleğe nakil yok maalesef

Ben yerinizde olsam böyle muameleme göreceğime direkt iki tokatlar geçerim. Sağlam dayak atmadığınız sürece uslanmaz bunlar. Yanlış bir durum ama, ben buna başvururdum.

Hocam geçen bitanesine yumruk geçirdim çıkışta 10 kişi falan keko geldi koşarken motora yetiştiğimi hatırlıyorum adamın yüz ifadesi hala aklımda

1 sene sınıfta kaldığım için diğer bölümler benden 2 yaş falan küçükler. Toplanıp benimle dalga geçiyorlar aşırı kolay sinirlenen insanım. Kavgaya da çok atlarım zaten düşünmeden vururum hayati organa kavga etmekten, bu yüzden korkarım ama konuşmadık etmedik sürece üstüme geliyorlar. Dış görünüşüme laf atıyorlar, sırama gelip dalga geçiyorlar. Hocalara söylemek idare falan işe yaramaz. Burada ne yapabilirim bu konuda?

Hocam en iyi çözüm okkalı bir tokat.

Görmeyen duymayan birisi olup senenizin bitmesini beklemeniz lazım yapacak başka bir şey yok.

Hocam bayağı sinir bozuyorlar sıramla falan oynuyorlar akıllı tahta vs. bana emanet geçen bir çocuk vurdu napıyorsun falan diye vurdum elini salladı sakin kanka bir şey olmaz falan bir tane geçirdim geçirmez olaydım

Hocam 2 yaş küçüklermiş zaten üstlerine yürüyün.

Hocam bunlar egolu daha çok üste biniyorlar tipimde zaten gözlük uzun saç gay falan dalga geçiyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı