Okulun ilk günü nasıl geçti?

Maske takıyordu tüm sınıf ama hijyen kuralları hiç yoktu öğretmenler hayattan bezmiş gibi sınıf desen aynı şekilde bir kız var her teneffüs tiktok çekiyor valla gıcık oldum yeminle 1-2 kişi var konuşabilecek beyni sağ kalmış onlar ile muhabbet ediyorum biraz teneffüste hava alıyorum dersimi dinliyorum dönüyorum.

11 yıldır okuyorum bir ilke şahit oldum, yaklaşık 9 saat hiçbir şey yemeyip acıkmadım, açıkçası ne zaman okula gitsem, eve dönerken inanılmaz aç olurum. Bu bir ilk :D

Bizim sınıfımız resmen dershane gibiydi, 4.katta bir bizim seviyede sınıf vardı, diğerlerinin hepsi 9 olduğundan dolayı kendimi bir şanslı hissetim. Sınıf 14 kişiydi normalde 35 kişi oluyor, o yüzden anormal karşıladım. Açıkçası okulun ilk günü iyiydi ve nedensizce aşırı tembel ve sınıfta kalması en mümkün olan ben çalışmaya heveslendim. Dersleri bize sevdiren hocalar olsa gerek sebebi :)

Okulu hiç sevmem ama ilk günü güzeldi. Sınıf ortamını özlemişim. Üç arkadaş eğlendik, konuştuk, kafa bulduk. Sağlık okuduğum için ders olmadı sadece 2 gün ders var haftada, diğer 3 gün staj oluyor. Sınıf içinde dalga geçmeler vs. bizde de var ama sizinki gibi değil çoğunlukla kızlar yapıyor zaten ama takmıyorum eğleniyorlar çünkü. Okulda biraz fazla keko var onlar da olmasa biraz daha güzel olabilirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı