Okulun ilk günü nasıldı?

Sabah gittim, ilk 2 ders boştu hoca gelmedi. Daha sonra matematik hocasına gıcık oldum ama söyledikleri gerçekten doğru, ayrıca anlatımı da iyi sadece tecavüzcü sapığa benziyor. Daha sonra zaten neredeyse sınıftakilerin hepsini tanıyorum. Türkçe hocası girince sanki sosyal dersine geçmisiz gibi hissettim çünkü çok alakasız Türkçe dersiyle anlattıkları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah gittim, ilk 2 ders boştu hoca gelmedi. Daha sonra matematik hocasına gıcık oldum ama söyledikleri gerçekten doğru, ayrıca anlatımı da iyi sadece tecavüzcü sapığa benziyor. Daha sonra zaten neredeyse sınıftakilerin hepsini tanıyorum. Türkçe hocası girince sanki sosyal dersine geçmisiz gibi hissettim çünkü çok alakasız Türkçe dersiyle anlattıkları.
Tecavüzcü sapık tipi nasıl oluyor?

Tecavüzcü sapık tipi nasıl oluyor?

Nasıl diyeyim şimdi yaşlı bir erkek düşün beyaz saçlı bakışları her anda taciz etcekmiş gibi bakıyor, kollarındaki kıllar kaba görünmesi, her konuyu "sevgilin var mı?" ya da hangi meslek olcaniz diye soruyor, bir erkekte otel işleticem dedi hocada "Antalya gibi yerlerde kur Rus kızlar gelir" dedi, daha sonra küfür falan ediyor.

Ama gerçekten bazı dedikleri doğru anlattıklarım dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı