Okulun ilk günü önerileriniz neler?

Hocam Allah'ın selamı yani, garipserlerse kendi ayıpları.

Hocam bu dönemde kim Allah, İslam takıyor ki :D En temizi günaydın, selam falandır. Sınıfa selamun aleyküm diye girmek onlarda garip bir izlenim yaratabilir.

Ben de depremden dolayı 2. dönem 10. sınıfı başka bir okulda okumuştum ve ben hep sessiz kalmıştım. Bu yüzden de hiç umursanmadım. Başta ben bu hatayı yaptım diğer arkadaşların da dediği gibi sen bu hataya düşme. Çok şükür şimdi memleketteki okuldayım tanıdık var. O şekilde zorlanarak ta olsa yırttık. Allah kolaylık versin sana da.

Kafaya takacak bir şey yok. Sabah günaydın de, biraz konuşkan ol yeter. Tabii sırf bir şeyler yapayım diye de kendi karakterinden ödün verme. Tamamen sessiz beklersen kimseyle tanışamaz ve günlerini sıkıcı geçirirsin. Dozunu iyi ayarlamak sana kalacak.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, normalde birine selam vermek benim için çok zor ama yarın okula giderken Kurtlar vadisi cendere filan dinleyip kendimi gaza getireceğim (saçma gelebilir ama beni çok gaza getirtiyor .d) hayırlısı olsun.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, normalde birine selam vermek benin için çok zor ama yarın okula giderken Kurtlar vadisi cendere filan dinleyip kendimi gaza getireceğim (saçma gelebilir ama beni çok gaza getirtiyor .d) hayırlısı olsun.
Hangi şehirdesin ona göre selam alır almaz diye tahmin yürüteyim 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı