Okulun son haftası yoklama alınır mı?

Elbette alınıyor hatta hiç devamsızlığım yok denilebilir ama enayi gibi okula gideceğim.
Annem bana “oğlum bak ya seve seve gideceksin ya da osmanlı para birimi gideceksin” dedi maalesef… :(

Sistem kapandıktan sonra yoklama alsalarda bir işe yaramaz. Benim bildiğim sistem 7 gün öncesinden kapatılıyor 1 hafta boşa yoklama alıyorlar.

Hocam diğer dönem geçiriyorlarmış doğru mudur?

Elbette alınıyor hatta hiç devamsızlığım yok denilebilir ama enayi gibi okula gideceğim.
Annem bana “oğlum bak ya seve seve gideceksin ya da osmanlı para birimi gideceksin” dedi maalesef… :(

Saçmaymış gerçekten nasıl gidilir anlamıyorum.

Hocam Max 1 gün yok yazılırsın daha devamsızlık hakkın varsa gitme bir şey olmaz bir günden.

Hocam 4 gün boyunca gitmeyeceğim pazartesinden itibaren 16 Ocak ve 20 Ocak arası umarım 5 gün yok yazılmam çünkü diğer dönem geçirme olayları vs varmış.

Gelmiyor kimse son hafta genelde. 15 kişi maksimum önemli sözlüdür falan veya ödev teslimi yoksa.

Bizde durum tersi hocam genellikle bu tarz durumlarda geliyorlar okula ne yapacağım bilmiyorum.

Ee hoam ben aciga gececegim. Karneler ne zaman basiliyor en azindan ikinci doneme yazacaklarsa da ben olmayacagim.😀

Hocam diğer dönem geçiriyorlarmış doğru mudur?

Saçmaymış gerçekten nasıl gidilir anlamıyorum.

Hocam 4 gün boyunca gitmeyeceğim pazartesinden itibaren 16 Ocak ve 20 Ocak arası umarım 5 gün yok yazılmam çünkü diğer dönem geçirme olayları vs varmış.

Bizde durum tersi hocam genellikle bu tarz durumlarda geliyorlar okula ne yapacağım bilmiyorum.

Genelde karneleri çarşamba günü basmaya başlarlar. Pazartesiden itibaren hiç gitmesen en fazla 3 gün yok yazılırsın ama sisteme işleyeceklerini sanmıyorum.

20 Ocak karne günü, sizce ayın 16'sında yani haftaya pazartesinden itibaren okulda yoklama alınır mı? Karne basma vs. zaten 5 gün kalmış, bence alınmaz. Bilen biri yazabilir mi?

Yoklama alınır eğer durumu idareye bildirirsen yani müdür yardımcısına izin istersen yok yazılmazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı