Okumak istememek

Haklısınız. Fakat babamı aşırı seviyorum alınmayın çoğu babadan farklı. Cebindeki son parayı veriyor, borca girerek ders araç gereci alıyor, kazanırsam ödül sözü verdi, elimde telefonum, kitaplarım, bilgisayarım var. İstemekde haklı fakat o cesaret yok. Psikoloji de yok. Bir şey yapmasın artık gerek yok masrafa girmesine.

Tavsiyem klişe gelebilir fakat gelecekte doğru düzgün okumayıp sadece yattığında ve bir fabrikada veya inşaatta amele olarak işe başladığında keşke çalışaydım dememek için biraz düzene sok tavsiyem bu kadar iyi akşamlar.

Aynen kanka o yüzden adamlar 5 yıl mühendislik okuyor. Direk gidip kasiyer olsun o zaman herkes aklı yok fikri var konuşuyor ya.
Ya sen neyse SOLCULAR yönetiyor ALMANYA 'Yİ orda eşitlik var.

Instagram'da iki motivasyon videosu görüp "bende Almanya'ya gideceğim" diyen insanlardansınız sanırım.
Bol şans kasiyerlik hayatınızda.
Tamam burda ezik gibi polinom çöz sonra mühendis diploması al o diploma ne işe yarıyor he?İşsiz kaldın buyurrrrr.Neyse Max 10sun senle tartışmaya girmiyorum.

O zaman dostum bu konuda daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim. Ama baban fen lisesi kazanmanı istiyorsa kazandığında babanın ne kadar mutlu olacağını düşün. Gerçekten insan gurur duyar. Tamam yorulmuş olabilirsiniz ama biraz dinlenin yavaş yavaş başlayın.

Kanka sen Almanca öğrenmeye başlama bence yazık olur sanan.
Ok.Simdi git polinom Çöz ezik işsiz kalman için o diploma lazım hadi koçum bassss bugün 500 soru çözmelisin hadiii.

Almanya kasiyer maaşı ayda 1800 euro 3000 euro değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…